• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Partili belediyelerin vaatlerini O inceleyecek
12 Mayıs 2014 Pazartesi 18:01

AK Parti'li belediyelerin vaatlerini O inceleyecek

AK Parti, belediyelerin seçim vaatlerini mercek altına aldı.
 
AK Parti'de bir süre önce, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Abdülhamit Gül, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri Seçim Beyannamesi'nde yer alan "Büyük Medeniyet Yolunda İnsan Şehir Demokrasi" misyonuna ve yeni Türkiye'nin inşasına yönelik çalışmaların ilk adımını attı.
 
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, yeni dönemde, AK Parti'li belediye başkanlarının vaatlerini yerine getirip getirmediğini, Genel Merkez'den takip edecek.
 
Bu doğrultuda, AK Parti'li belediye başkanlarından, seçimlerden önce kamuoyuna duyurdukları vaatleri ve projelerin kendilerine gönderilmesini esteyen Gül, vaatleri ve projelerin takibini gerçekleştirecek ekibini de kurdu.
 
YENİ GÖREVLENDİRMELER
 
Eğitim ve Mevzuattan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Proje Destekten Sorumlu Başkan Yardımcılığına İstanbul Milletvekili ve TBMM Çevre ve Komisyon Başkanı Erol Kaya, Bölgelerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına ise Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, İstanbul Milletvekili Oktay Saral ile AK Parti MKYK Yedek Üyesi Nazım Maviş getirildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA