• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti’den tam kadro çıkarma
27 Mayıs 2015 Çarşamba 18:00

Ak Parti’den tam kadro çıkarma

AK Parti Konya İl Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında Konya’nın Beyşehir ilçesine adeta çıkarma yaptı. Partililer, Beyşehir’de düzenlenen “Büyük Yürüyüş” programında vatandaşlarla bir araya geldi, 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek istedi. 


AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış, Mustafa Baloğlu, Gülay Samancı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın merkez ilçelerinin belediye başkanları Fatma Toru, Uğur İbrahim Altay, Mehmet Hançerli ile Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti Konya Milletvekili adayları, AK Parti’nin 23. ve 24.dönem milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları, meclis üyeleri ve partililerle birlikte Beyşehir ilçesini ziyaret eden AK Partili heyet, Beyşehir’in mahallelerinde yaptığı gezi ve temasların ardından Beyşehir ilçe merkezinde vatandaşlarla buluştu. Beyşehir’in tarihi Eşrefoğlu Camisi’nde kılınan öğle namazını müteakip İçerişehir Mahallesi’nde başlayan AK Partililerin toplu büyük yürüyüş programı çarşı merkezine kadar devam etti. Burada parklarda oturan vatandaşların arasına giren ve selamlayan partililerden oluşan heyete, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Partililer, daha sonra esnafları da ziyaret ederek AK Parti’ye 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek istedi.

akparti.jpg


ARAT: "BEYŞEHİR'İN TÜM ALANLARINDA PARTİMİZİ ANLATTIK"
Toplu yürüyüş öncesinde programla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Konya İl Teşkilatı olarak Beyşehir ilçesini ziyaret ettiklerini söyledi. Beyşehir’e yüzlerce kişiyle geldiklerini vurgulayan Arat, “Büyükşehir Belediyi Başkanımız, milletvekillerimiz, milletvekili adaylarımız, 23 ve 24.dönem milletvekillerimiz, ilçe belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, il ve ilçe teşkilatı ana kademeden kadın ve gençlik kolları mensuplarımızla Beyşehir’deyiz” dedi.
Beyşehir’in tüm sınırlarını gezdiklerini ve bu zamana kadar Beyşehir’de yaptıkları AK Parti çalışmalarını anlattıklarını ve bundan sonraki dört yıllık dönemde Beyşehir’e vereceklerini de anlattıklarını belirten Arat, şöyle devam etti:


“Beyşehir, bu zamana kadar AK Parti’ye vermiş olduğu desteği önümüzdeki dönemde bağrından çıkmış evladı olan Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na en yüksek desteği vererek devam ettirecektir. Şunu ifade etmek istiyorum; özellikle koalisyon dillendirmesi yapanlar bu ülkenin halkı ve özellikle Beyşehir, 2001 öncesinde yazar kasaların havalarda uçuştuğu insanların intiharlara kalkıştığı ve bir gecede yerle yeksan olan ekonomik düzenleri unutmadı ve bundan sonra da unutmayacak. Bu zamana kadar 13 yılda yapılan AK Parti hizmetlerini unutmadı. Ve bundan sonra da yine gerek Beyşehir’e, gerekse Konya ve ülkemize en iyi hizmeti ve en hayırlı hizmeti yine AK Parti kadrolarının yapacağına inandıklarına inanıyoruz ve inşallah bugün Beyşehir’e yapmış olduğumuz bu çıkarma ile Beyşehir’in tüm alanlarında partimizi anlattık, anlatıyoruz, öğleden öncesi köy ve kasabalardan dönüşen mahalleleri gezdik, öğleden sonra ise kurmuş olduğumuz ekipler Beyşehir’in merkezinde gerek işyerlerini, gerekse apartmanları gezecekler, halkımıza ve Beyşehirli hemşehrilerimize hem Sayın Başbakanımızı, hem de partimizi anlatacağız. 7 Haziran seçimlerinde Beyşehir’den de en hayırlı, en yüksek sonucun çıkacağına inanarak anlatacağız.”
Arat, yarın Beyşehir’de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun katılımıyla yapılacak mitinge de tüm Beyşehirliler’i davet etti.


AKYÜREK: "KONYA’NIN EVLADI BAŞBAKANIMIZIN SELAMINI GETİRDİK”
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, konuşmasında, Konya il teşkilatının ilçe teşkilatları ile birlikte yine örnek bir çalışmaya imza attığını söyledi.
Beyşehir’de önce mahalleleri ziyaret ettiklerini anlatan Akyürek, ardından Beyşehir’de çarşı merkezinde ziyaretler gerçekleştireceklerini söyledi. Akyürek, şunları söyledi:
“Bizi büyük bir hüsnükabulle ve sıcak bir şekilde karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birisine daha gitmekte olduğumuz bu süreçte Konya Milletvekili adayımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun hem mesajını, hem selamını iletiyoruz hemşehrilerimize desteklerini talep ediyoruz. Bugüne kadar yapılan hizmetler ve bundan sonra yapılacak hizmetlerle Konya’mızın tarihi bir fırsat yakaladığının özellikle altını çiziyoruz, milletvekili adaylarımızla, teşkilatımızla, meclis üyelerimizle ve tüm gönül dostlarımızla birlikte Beyşehir’in de Konyamızın da hizmetindeyiz, bundan sonra da hep birlikte elimizden geleni yapacağız. Halkımızın desteğini bekliyoruz.”

YORUMLAR
hangi yüzle
ahmet teri
Hangi yüzle böyle camiden başlayarak her zamanki gibi din pazarlamasıyla işe başladınız. Size sorulmayacağınızımı zannediyorsunuz Beyşehir bölünmüş yolunu bitirdinizdemi oraya geldiniz.Beyşehir için ne yaptınız .Kocaman bir hiç...
28 Mayıs 2015 Perşembe 20:59
78.160.229.116
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA