• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Partiden kamu ziyaretleri
18 Ağustos 2011 Perşembe 12:40

AK Parti'den kamu ziyaretleri

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve AK Parti Konya Milletvekilleri, Konyada bulunan bazı kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanlığı tarafından Konya’da yeni göreve atanmış bazı bölge müdürleri ile çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ziyaret edildi. Ziyarete AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun yanı sıra AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, İlhan Yerlikaya ve Gülay Samancı, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mustafa Yazlık, Necip Çimen, Yusuf Uçar ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Özkaya katıldı.
 
Uzun ve Kaya’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti
İlk olarak Orman Bölge Müdürü Eşref Durmuş’u makamında ziyaret eden teşkilat mensupları, ardından yaklaşık 3 hafta önce Devlet Su İşleri(DSİ) 4. Bölge Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Uzun ile bir araya geldi. Orman Bölge Müdürü Durmuş’tan Konya’daki ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi alan teşkilat mensupları DSİ Bölge Müdürü Uzun’a da yeni görevinde başarılar diledi.
 
Ardından Tapu Kadastro 5. Bölge Müdürlüğü’ne yeni atanan Tugay Kaya’yı makamında ziyaret eden teşkilat mensupları Tugay’a da “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Şerafettin Akal’ı ve daha sonra İller Bankası Anonim Şirketi Konya Bölge Müdürü Hasan Güneş’i de ziyaret eden AK Parti mensupları, kurumların mevcut durumu ile ilgili bilgilerini aldı.
 
Yeni görevlerinde başarılar diledi
 Konya’nın yüz ölçümü ve kaynakları açısından değerli bir il olduğuna işaret eden AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya’ya hizmet etmenin önemli bir vazife olduğunu dile getirdi. Gerek Milletvekilleri ve gerekse Konya İl Teşkilatı olarak her zaman kamu kurum ve kuruluşları ile koordineli olarak hizmetlerini sürdüreceklerini ifade eden Başkan Sorgun, yeni görevlerine atanmış olan bölge müdürlerine başarılar diledi.  

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA