• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Partiden Hadim ve Taşkette toplantı
10 Aralık 2012 Pazartesi 18:16

AK Parti'den Hadim ve Taşket'te toplantı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Teşkilatı tarafından Hadim ve Taşkent ilçelerinde, teşkilat mensupları, belediye başkanları ve vatandaşlara Büyükşehir Belediyeleri Yasası anlatıldı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Teşkilatı tarafından Hadim ve Taşkent ilçelerinde, teşkilat mensupları, belediye başkanları ve vatandaşlara Büyükşehir Belediyeleri Yasası anlatıldı.
Toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Abdülkadir Özöğür, Mehmet Ali Algül ve Emre Tekin ile ilçe ve belde teşkilatları, mahalle ve köy temsilcileri, köy muhtarları ile çok sayıda partili katıldı.
İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi toplantıda yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi olarak kuruldukları günden bugüne kadar tek amaçlarının hizmet etmek olduğunu söyledi. Yeni yasa ile daha güzel hizmetler alınacağını ifade eden Selvi, “Tek amaç, geleceğin büyük Türkiye’sini inşa etmek ve ülkemizi 2023 hedefine ulaştırmaktır” ifadelerini kullandı.
İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi’nin ardından AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Özöğür, yeni düzenlemeyi konu alan bir sunum yaptı.
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, artık tüm hizmetlerin planlı ve hızlı bir şekilde yapılacağını söyledi. Kabakcı, “AK Parti dedi ki, şehirde ne varsa bundan böyle mahalle ve köylerimizde de olacak. Bu bağlamda da bir değişikliğe gidildi ve artık Türkiye’nin her yanına aynı kalitede ve aynı hızda hizmetler götürülmesi sağlandı. Tabi en büyük değişim de hizmetin planlama ve hızında olacak. Çünkü düzenleme, büyükşehir belediye başkanlarına diyecek ki, hizmet merkezleri kuracaksın ve vatandaşının istediği hizmeti en hızlı şekilde ve kaliteli yapacaksın. Örneğin bir yangın anında en geç yirmi dakikada itfaiye o olay yerine ulaşacak. Bundan sonra büyükşehirler, 10 yıl içerisinde şehrinin tüm altyapı ve yatırım çalışmalarını planla ve ona göre hizmet edecek. Böyle bir planlamayla inanıyoruz ki tüm ilçe, mahalle ve köylerimiz; şehirlerimiz gibi hızlı ve kaliteli hizmet alacak” dedi.
Katılımcılar; milletvekili Kabakcı ve diğer partililere sorular sorarak merak ettikleri konularda bilgi sahibi oldu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA