• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Partiden gazetecilere kaza sigortası
16 Nisan 2014 Çarşamba 15:50

AK Parti'den gazetecilere kaza sigortası

AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı, güvenlik görevlileri tarafından belediye hizmet binasından çıkartılan gazeteciler için 'Sürekli sakatlık ve ölüm teminatlı ferdi kaza sigortası' yaptırdı.
AK Parti Efeler İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısında konuşan AK Parti Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten, pazar günü yapılan Efeler Belediye Meclis toplantısında yaşananlara dikkat çekti. 30 Mart yerel seçimlerinde Efeler halkının dengeli olarak belediye meclisi oluşturduğuna dikkat çeken Ökten, "Milletin iradesine saygılıyız. Pazar günü Efeler Belediye Meclis toplantısına giderken hizmet ve şeffaflık görmek için gittik. Ancak göremedik"dedi.
SMS YOLUYLA GÜNDEM MADDELERİNİ ÖĞRENDİM
En az iki gün önceden gündem maddelerinin tüm meclis üyelerine dağıtılması gerektiğine dikkat çeken Ökten, "Toplantının açılmasının ardından gündem dağıtıldı. Burada diğer parti gruplarının çalışmasını engelleme var. Muhalefet parti gruplarının katılım sağlayabileceği, üzerinde çalışabileceği konular olabilir. Benim de izleyici olarak katıldığım toplantıda gündem maddelerini belediye meclis üyelerinden SMS yoluyla öğrenebildim"diye konuştu.
"TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"
Komisyonların oluşturulmasının ardından verilen 1 saatlik arada Plan-Bütçe komisyonunun çalışmaya davet edildiğini belirten Ökten şunları söyledi:
"1 saat içinde çalışılıp bütçenin onaylanmasını istiyorlar. İçeriğinde ne olduğunun bilinmediği 47 sayfalık bir bütçe oylamaya sunuluyor.' Şeffaf belediyecilik yapacağız' diyerek propaganda yapan CHP'li belediye maddeleri gizlilikle geçirmeye çalışıyor. Hizmet için acelemiz var diyorlar. Ancak böyle hizmet aceleciliği olmaz. Ancak, hizmet beceriksizliği olur. Hizmette acele edeceksiniz seçmen iradesinin var olduğunu bileceksiniz. Bu anlayışın yaptıklarının her zaman takipçisi olacağız"
BASINA SİGORTA YAPTIRDILAR
Basın mensuplarının zor şartlarda görev yaptıklarını, Pazar ve Salı günlerindeki meclis toplantılarında salon dışına çıkartıldığını hatırlatan Ökten, "Meclis salonu dışında ve grup toplantı salonunda basın açıklaması yapılamayacağı ifade ediliyor. Vatandaşların haber alma özgürlüğü engelleniyor. Bu anlayışı kınıyoruz. Bu konuda basın mensuplarına yardımcı olmak için 'Sürekli sakatlık ve ölüm teminatlı ferdi kaza sigortası' yaptırdık" ifadelerini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA