• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Partide hazırlıklar sürüyor
29 Haziran 2014 Pazar 15:52

AK Parti'de hazırlıklar sürüyor

AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı toplantı için parti teşkilatında yürütülen hazırlıkların sürdüğü bildirildi.

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı, 1 Temmuz'da, ATO Kongre Merkezinde düzenlenecek toplantıda açıklaması beklenirken, toplantı için parti teşkilatında yürütülen hazırlıklar sürüyor.

Cumhurbaşkanı adayı, 21-22-23 ve 24. dönem milletvekilleri, bakanlar, bakan yardımcıları, il, ilçe, belde belediye başkanları, MKYK üyeleri, büyük kongre delegeleri, il başkanları ve parti kurucularının katılacağı toplantıda saat 11.30'da ilan edilecek.

Yaklaşık 4 bin kişinin davet edildiği toplantıya katılacağı bildirilen kişiler için özel kartlar hazırlandı. Davetliler, Parti Genel Merkezi'nden dağıtılacak kartlarla toplantının yapılacağı salona, saat 09.00'dan itibaren giriş yapabilecek.

Açıklamada, kartsız girişlere izin verilmeyeceği, davetlilerin dağıtılan kartlarla salonda aynı renkte olan koltuklara oturabileceği bildirildi.

Toplantıyı 250 gazeteci izleyecek

Basının da yoğun ilgi göstereceği belirtilen toplantıyı, farklı basın kuruluşlarından muhabirlerin yanı sıra genel yayın yönetmenleri, Ankara temsilcileri ve köşe yazarlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 250 basın mensubu takip edecek.

Toplantıda, Cumhurbaşkanı adayının açıklanmasının ardından, Genel Merkez binasında Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı yapılacak.

Aday tanıtım toplantısı için güvenlik tedbirlerinin de had safhada olacağı belirtilen açıklamada, Başbakanlık Koruma ekibinin 180 kişiyle güvenliği sağlayacağı kaydedildi.

Açıklamada, ayrıca, davetlilere yanlarında güvenliği tehlikeye sokacak araçlar ile pankart gibi eşyaları getirmemeleri yönünde de uyarıda bulunuldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA