• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Partide aday adayları mülakatları başladı
05 Kasım 2013 Salı 15:21

AK Partide aday adayları mülakatları başladı

30 Mart 2014te yapılacak Yerel Yönetimler Seçimlerinde belediye başkan aday adaylığı için aday adaylığı başvuru süresi 1 Kasımda sona erdi.
30 Mart 2014’te yapılacak Yerel Yönetimler Seçimleri’nde belediye başkan aday adaylığı için aday adaylığı başvuru süresi 1 Kasım’da sona erdi. Süreç, AK Parti İl Teşkilatı’nın mülakatlarıyla devam ediyor. İl Başkanlığı tarafından oluşturulan 10 komisyon, aday adayları ile tek tek görüşerek hem onlarla tanışıyor hem de ilçeleriyle ilgili gelecek planlamaları bağlamında istişarelerde bulunuyor.
 
AK Parti aday adayları için mülakat zamanı… AK Parti için belediye başkan aday adaylığı başvuru süresi doldu. Memleketlerine hizmet etme hedefi ile yola çıkan aday adaylarını bu kez mülakat heyecanı sardı. AK Parti Konya İl Başkanlığı da oluşturduğu komisyonlarla aday adaylarıyla mülakat yapıyor.
 
Aday adayları projelerini anlatıyor
 
Birer milletvekili, il başkan yardımcısı ile ilçe koordinatörü,  gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu üyelerinden oluşan 10 komisyon, aday adayları ile tek tek görüşüyor. Cumartesi gününe kadar devam edecek mülakatlarda, aday adaylarıyla tanışan komisyon üyeleri, aday adaylarına ilçeleri ile ilgili gelecek planlamalarını da soruyor ve istişarelerde bulunuyor.
 
 Konya’da da AK Parti’ye büyük teveccüh

 
Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, 1 Kasım Cuma günü sona eren belediye başkanlığı aday adaylığı için 203 ismin kendilerine başvurduğunu hatırlattı. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Konya’da da AK Parti’ye büyük teveccühün olduğunu aktaran İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti’ye gösterdikleri ilgi için tüm aday adaylarına teşekkür etti. Başkan Sorgun, açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı; ‘Yerel Yönetimler Seçimi’nin yapılacağı Mart ayına 5 ay gibi kısa bir süre kaldı. Partimizin de buna yönelik daha önce açıkladığı takvim çerçevesindeki hazırlık ve çalışmaları sürüyor. Bilindiği gibi belediye başkan aday adaylıkları ile belediye meclis üyelikleri için başvurular 1 Ekim’de başlamıştı. Belediye başkan aday adaylığı için başvuru süresi 1 Kasım itibari ile sonra erdi. Belediye meclis üyeliği aday adaylığı için süre 1 Aralık’a uzatıldı. Belediye başkan aday adaylığı için partimize 3’ü büyükşehir için olmak üzere 203 aday adayı başvurdu. Tabii bu rakam, bizleri gerçekten mutlu etti. Partimize karşı büyük bir teveccüh var. Ben, aday adaylığı için partimizi seçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Belediye başkan aday adaylarımız için İl Teşkilatımızda mülakatlar, Pazartesi günü başladı. Birer milletvekilimiz, il başkan yardımcımız ile il yönetim kurulu üyemizden oluşan 10 komisyon, her gün birkaç ilçemizden aday adayı olan isimlerle tek tek görüşmeler yapıyor. Her bölge için oluşturulan komisyonlarımız, aday adaylarımızla tanışıyor. İlçeleri ile alakalı görüş alışverişlerinde bulunuyor ve aday adaylarımızın ilçeleri ile alakalı gelecek planlamalarını görüşüyorlar. Aday adaylığı sürecinin sonunda da ilçelerimiz ve Konyamız için en hayırlı ve en ehli adaylarımızın belirleneceğine inanıyoruz. Ben, sürecin hayırlı uğurlu olmasını diliyor; tüm aday adaylarımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum’ 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA