• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti vekil adayları durmuyor
07 Haziran 2011 Salı 13:51

Ak Parti vekil adayları durmuyor

Ak Parti milletvekili ve 24. Dönem Milletvekili Adayı Ayşe Türkmenoğlu Meram ilçesinde sobacılar içinde ve Bedesten içindeki esnafı ziyaret etti.
Ak Parti milletvekili ve 24. Dönem Milletvekili Adayı Ayşe Türkmenoğlu Meram ilçesinde sobacılar içinde ve Bedesten içindeki esnafı ziyaret etti.
 
Esnaf ve halkla samimi bir hava içinde sohbet eden ve derlerini dinledi “2001 yılı ekonomisine bakıldığında Türkiye’nin içler acısı bir halde olduğunu söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ayşe Türkmenoğlu, krizle boğuşan bir ülkenin önünü göremediğini ve ne yapacağını bilemez bir halde olduğunun altını çizdi. Ayşe Türkmenoğlu o dönemi ekonomik açıdan şöyle özetledi; “IMF bize para verirse maaşları ödeyebilecek miyiz, devlet, topladığı vergilerle giderleri karşılayabilecek mi, devlet ne zaman batacak diye düşünürdük. Bu, sadece işin ekonomik yanı. O günün şartları da AK Parti’yi iktidara getirdi. Yani koalisyon hükümetlerinin meydana getirdiği istikrarsızlığı istemeyen vatandaş istikrar için AK Parti’yi iktidar yaptı” dedi.

Ayşe Türkmenoğlu, ülkede istikrarın sürmesi, devam eden yatırım ve projelerin tamamlanması ve yeni hizmetler için 12 Haziran’da AK Parti’ye destek istedi. Türkmenoğlu; “Birçok yatırımlar yapıldı, yapılmaya da devam ediliyor. Türkiye dışarıda itibar sahibi; içerde büyüyen bir ekonomi kazandı. Bunların devamı için bize destek verin. Sizin destekleriniz ile Türkiye’miz daha da büyüsün gelişsin. Bugüne kadar bize güvendiniz. Bizler de bu güveninizi asla boşa çıkaracak şeyler yapmadık. İnşallah 13 Haziran günü Türkiye, yine tek başına AK Parti iktidarı ile güzel bir güne uyanacak” şeklinde konuştu. Ziyarette Meram ilçe yönetiminden ve il yönetiminden isimler de hazır bulundu

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA