• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti tek başına iktidar olunca...
03 Kasım 2015 Salı 11:50

AK Parti tek başına iktidar olunca...

Konya'nın Ereğli ilçesinde 46 yaşındaki kaportacı Hakkı Yorulmaz, AK Parti’nin tek başına iktidar olmasıyla birlikte söz verdiği iki kuzuyu keserek esnafa dağıttı.

AK Parti 276 milletvekili alırsa kuzu kesmeyi adadığını ifade eden Hakkı Yorulmaz, “Çok şükür ki 300’ü geçti, eğer ki bu sayı 330 olsaydı dana, 400’e yaklaşsaydı deve kesecektik dedi. 2000 yılından önce esnaf olarak çok kötü günler geçirdiklerini söyleyen Yorulmaz, şu an da çok şükür durumumuz iyi, kurbanımızın birini kestik ikinciyi hazırladık, Allah’a şükür üçüncüyü de kesmeye gücümüz var. Allah sebep olandan, Recep Tayyip Erdoğan’dan ve Ahmet Davutoğlu’ndan razı olsun. Burada çocuğunu torununu düşünen herkes AK Parti’ye oy verdi. Adağın yerine getirilmesi için kuzuyu bağışlayan esnaf kardeşimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
7 Haziran sonrası iktidarın kurulamaması nedeniyle işlerinin yarı yarıya azaldığını ve geleceğe daha güvenle bakabilmek adına AK Parti’ye oy verdiklerini ifade eden Yorulmaz, AK Parti iktidarında bolluk ve bereket olacağını ifade ederek, “Allah benim ömrümden alsın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a versin” ifadelerini kullandı.
Adağını yerine getiren Yorulmaz, kesilen kuzuları esnafa dağıttı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA