• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti seçim çalışmalarına devam ediyor
17 Ekim 2015 Cumartesi 20:14

AK Parti seçim çalışmalarına devam ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekilli Mehmet Babaoğlu, 1 Kasım seçimlerinde partisine destek istedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, merkez Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesi’nde iş yerlerini ziyaret etti. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Babaoğlu, “7 Haziran seçimlerine göre Konya halkımızda olumlu yönde hemen hemen yüzde 100 diyebileceğim bir oranda değişim var. 7 Haziran’da eleştiren, talep eden, çeşitli konularda görüşlerini dile getiren insanlar daha çoğunluktayken, şimdi bize ikramda bulunan, ev ve iş yerlerinde misafir eden, ‘Bu memleketin ekonomik ve siyasi istikrara ihtiyacı var, o nedenle biz iktidara sahip çıkacağız’ diyenler var” şeklinde konuştu.
“Son iki üç aylık dönemde ortaya çıkan istikrarsızlığın çözümüne yönelik faaliyet göstermeyenleri milletimiz not etmiş, bunlardan biri de MHP ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli’dir” diyen Babaoğlu, “Kamyonlarıyla teröre bomba taşıyanları ve teröre destek verenlerin hem PKK olsun hem IŞİD-DEAŞ olsun bunların beraber hareket edebildikleri de gözüküyor. Bugün HDP’nin PKK’nın bir siyasi uzantısı olduğu konusunda kamuoyunun yaygın kanaati var. Dolayısıyla terörle eş anlamlı olarak HDP görülüyor. AK Partimizin terörle mücadelesinde kamuoyundan büyük bir destek alıyoruz. Özelikle MHP’li kardeşlerimizin bu bakımdan ciddi destekleri görülüyor” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA