• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti seçim bürosuna taşlı saldırı
24 Mayıs 2015 Pazar 08:55

AK Parti seçim bürosuna taşlı saldırı

AK Parti Küçükçekmece Seçim İrtibat Bürosu'na kimliği belirsiz ve maskeli kişilerce taşlı saldırı yapıldı. Olayda yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.

Olay, Kanarya Mahallesi'nde yer alan AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nda akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kalabalık bir grup, irtibat bürosu önüne gelerek büronun camlarına taşlarla saldırdı. Saldırı sonucu büro camları kırıldı ve maddi hasar oluştu. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan saldırganların yakalanması için çevrede çalışma başlattı. Binanın ve çevredeki işyerlerinin kamera kayıtları inceleme altına alınırken olayla ilgili soruşturma başlattı.
Olayın hemen ardından bir açıklama yapan AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, “15-20 kişilik bir grup aşağıdan yüzleri maskeli olarak geliyorlar. Büromuzda 2-3 arkadaşımız olduğu halde içeriyi taşlayarak kaçıyorlar. Bugün Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde 11. Bilgi Evi'nin açılışını yaptık. Demek ki bu mahallede yapılan bu yatırım birilerini rahatsız ediyor. Ama bu rahatsızlık bizim doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Olay büronun tenha olduğu bir saatte meydana geldi. Yaralanma yok, maddi hasar mevcut" dedi.
Öte yandan, can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığı olayda bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA