• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Milletvekilleri Zafer Bayramını kutladı
29 Ağustos 2012 Çarşamba 16:19

AK Parti Milletvekilleri Zafer Bayramı'nı kutladı

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Mustafa Kabakçı, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ve AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu...

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Mustafa Kabakçı, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ve AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun mesajında;

“Vatanı işgal edilerek bağımsızlığına kastedilen Türk milleti, Kurtuluş Savaşı’yla Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bir varoluş mücadelesi vermiştir. Bugün de Türkiye Cumhuriyeti, kararlı adımlarla yoluna devam etmektedir. Milletçe birlik ve beraberlik içinde elde ettiğimiz başarılar, ülkemizin yolunun açık olduğunun en somut göstergesidir. Ulaştığımız seviyeyi, parlak bir geleceğin habercisi olarak değerlendiriyorum. İnanıyorum ki Türkiye, ekonomisiyle, demokrasisiyle ve ordusuyla istikrarını koruyan, uluslararası alanda ağırlığını sürekli artıran güçlü bir ülke olarak yükselmeye devam edecektir.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, bu ülkeyi bizlere miras bırakan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla ve canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.” dedi.


AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Mustafa Kabakçı mesajında;

“30 ağustos Büyük Taarruzu; bu milletin geçmişindeki en önemli mihenk taşlarından birisidir. Bu zafer, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, Tarihi şanlı zaferlerle dolu Milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren bir zafer olmuştur. İstiklal mücadelesi, Misak-ı Milli hedefinin gerçekleştirilmesini sağlayan bu büyük zaferle taçlanmış ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli atılmıştır. Bundan tam 90 yıl önce, sayıca üstün bir ordu karşısında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesiile, milletimiz birlik ve beraberliğinden, hürriyet ve istikbalinden asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyayabir kez daha göstermiştir.
Ülkemizin birliğine bütünlüğüne kast edenlerin, huzurumuzu bozmak isteyenlerin,bayram seyran demeden çoluk çocuk bebek demeden, ülkeyi kan gölüne döndürenlerin bu milletin tarihine ve geçmişine bir kez daha dikkatlerini çekmek istiyorum. Bu zaferlerin nasıl kazanıldığını kimlerle kazanıldığına dikkat çekmek istiyorum. Hiç bir güç bu ülkenin insanlarını birbirine düşürmeye kardeşlik bağlarını koparmaya, gücü yetmeyecektir.Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yıldönümünü bir kez daha en kalbi duygularımla kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve dualarla yad ediyorum." dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu mesajında;

“Kurtuluş Savaşı sırasında imkansızları başaran, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Türk milletini tarih sahnesinden sildirmek isteyenlere fedakarlık ve cesareti öğretip büyük zafere ulaşan Mehmetçiğimizi 30 Ağustos Zafer Bayramında saygı ve şükranla anıyorum. Kurtuluşumuzun ve istiklal mücadelemizin en önemli simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milletinin o dönemdeki azim ve kararlılığını da bizlere hatırlatmaktadır. İnanıyorum ki milletimizin o zamanki yüksek şuur ve inancı yolumuzu daima aydınlatmaya devam edecektir. Bu inançla, kahraman askerimizin ve tüm Türkiye’nin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta milli mücadelemizin lideri Gazi Mustafa KEMAL ve silah arkadaşları olmak üzere kanlarını son damlasına kadar dökerek tüm dünyaya ülkemizin istikbal ve hürriyetinden vazgeçmeyeceğini gösteren aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kendilerini şükranla anıyorum.” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu mesajında;

“Ağustos ayı, şanlı tarihimizin her biri onur ve şerefle kazanılmış büyük zaferlerimizin tekrarlandığı bir aydır. Aziz Milletimizin Kahraman Ordumuzla tek parça olarak kazandığı eşsiz zaferin 89. yıldönümüne ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Milletimiz bu zaferle, millî hakimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Dünyada süregelen değişikler ve ortaya çıkan yeni şartlara uygun olarak başarıyla gerçekleştirdiğimiz büyük atılımlarla ve getirilen yasal düzenlemelerle, muasır medeniyetler seviyesine çıkma hedefine hızla yaklaşmaktayız. Sayısını bilemediğimiz adı dahi belki bilinemeyen pek çok şehit verdiğimiz ve büyük fedakârlıklarla kazandığımız 30 Ağustos Zaferi’nin bu mutlu yıldönümünde, kahraman silahlı kuvvetlerimizin tüm mensuplarını en içten duygularla kutluyorum. Başta bu büyük zaferin büyük komutanı Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bütün gazi ve şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşu ile sonuçlanan büyük zaferimizin yıldönümü milletimize kutlu olsun.” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA