• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti Meramda başkan kim oldu?
23 Ocak 2012 Pazartesi 10:09

Ak Parti Meram'da başkan kim oldu?

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Meram İlçe Teşkilatı 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı Alaeddin Keykubat Konferans Salonunda geniş bir katılımla gerçekleşti
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Meram İlçe Teşkilatı 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı Alaeddin Keykubat Konferans Salonu’nda geniş bir katılımla gerçekleşti. Yaklaşık 400 delegenin oy kullandığı genel kurulda tek listeyle seçime gidilirken mevcut başkan Mustafa Ulvi Bezirci güven tazeleyerek, görevine devam etti.
Genel Kurul Toplantısı’na Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakcı, Ayşe Türkmenoğlu, Kerim Özkul, Hüseyin Üzülmez, Mustafa Baloğlu, Gülay Samancı, Mustafa Akış, 22 ve 23. dönem milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti ilçe başkanları, ilçe gençlik ve hanım kolları başkanları ve delegeler katıldı.
Divan Başkanlığı’nı AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul’un yaptığı genel kurulun açış konuşmasını yapan AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Ulvi Bezirci, göreve geldikten sonra yaptıkları faaliyetleri anlattı. 2009 yılından bu yana AK Parti Meram İlçe Teşkilatı’nda görev yaptığını bildiren Bezirci, “Meram teşkilatı olarak aldığımız görevi tam manasıyla yerine getirebilmek için büyük bir gayret içerisindeyiz. Göreve getirilir getirilmez bölgenin tamamında bir çalışma yaparak teşkilatımızı daha güçlü kıldık. Ardından yapılan referandumda ilçemiz Türkiye’de en çok evet oyu çıkaran ikinci ilçe oldu. Halkımızın, ‘hep seçim dönemlerinde yanımıza gelirsiniz’ düşüncesini yıkmak için mahalle, köy, belde demeksizin bütün halkımızı kucaklamaya, onlarla hem hal olmaya, sevinçleriyle sevinmeye, üzüntüleriyle kederlenmeye gayret gösterdik” diye konuştu. AK Parti Meram Teşkilatı olarak yeni dönemde de aynı gayret ve aynı heyecanla çalışacaklarının sözünü veren Mustafa Ulvi Bezirci, “2023 vizyonu için daha çok çalışmamız ve elimizden gelenin dahasını yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle çalışmalarımıza hiç aralık vermedi, bundan sonra da daha hızlı bir şekilde çalışacağız. Bu süreç bizim piştim ve yandım sürecinden sonra hamt sürecimiz olacak. Teşkilatımızın bütün mensuplarına yaptıkları azimli çalışmalar nedeniyle şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Konya Milletvekilleri adına konuşan Ayşe Türkmenoğlu ise, “Teşkilatlarımızın yaptığı gayretli çalışmalar neticesinde Türkiye genelinde büyük başarılar elde ettik. Halkımızdan aldığımız desteği en iyi şekilde kullanarak, onlara hizmet olup geri vermek için uğraşıyoruz. Seçimler, yenilenme ve kendini yenileme dönemleridir. Biz inanıyoruz ki yaptığımız bu genel kurullar vites büyütmemizi sağlayacak. Çıktığımız bu yolda hep birlikte, halkımızla iç içe yürümeye devam edeceğiz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, “Karatay Belediyesi’nin önceki gün yaptığı genel kurulda kendilerine altın madalyalı bir teşkilat demiştik. Meram teşkilatı için hem altın, hem gümüş madalyalı teşkilat diyoruz. Çünkü yaptıkları teşkilat çalışmaları gerçekten takdire şayandır. Teşkilatçılık siyasetin üniversitesidir. Önemli olan hizmet yolunun, büyük Türkiye yolunun yolcusu olmaktır. Bu yolda yürüyen tüm kardeşlerimizin genel kurul toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından faaliyet raporu ve gelir gider hesap raporu okundu. Ardından seçime gidildi. Yaklaşık 400 delegenin oy kullandığı seçimde AK Parti Meram İlçe Teşkilatı’nda Mustafa Ulvi Bezirci güven tazelemiş oldu. Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ömer Faruk Ünaldı, Ertan Gökerik, Mehmet Çalık, Ali Büyükelliki, Hasibe Eken, İsmail Kadir Baykara, Ahmet Tuncer, Muhammed Mustafa İşçimen, Mustafa Yıldız, Ahmet Oğur, Abdullah Türkoğlu, Mahmut Sami Şahin, Cihat Kıvrak, Mevlüt Doğan, Abdurrahman Erşahin, Ayşe Kasay, Mustafa Kavutoğlu, Fatih Dinler, Nihan Zeytun, Mustafa Çalışkan, Memduh Erdirençelebi, Zehra Yıldırım, Mustafa Haluk Kayahan, Süleyman Çifter, Seyit Ali Ağaçayaklar, Mustafa Kamer, İbrahim Turan, Kazım Öztoklu ve Ömer Faruk Yaman
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA