• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Konya’da başkan yardımcıları değişti
07 Temmuz 2020 Salı 14:44

AK Parti Konya’da başkan yardımcıları değişti

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda üç başkan yardımcısı görevlerini devrederek kongre çalışmalarını yürütecek bir komisyonda görevlendirildi. Görev değişikliği ile söz konusu başkan yardımcılıklarına yeni atamalar yapıldı.

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda yeni görevlendirmelerle üç başkan yardımcılığında nöbet değişimi gerçekleşti. Buna göre Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Ahmet Fatih Özboyacı’nın yerine Ebrar Çoban, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Mehmet Yüzbaşıgil’in yerine Mehmet Ay, Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı’na Mehmet Yavuz’un yerine Mustafa Gürbüz getirildi.

medya-001.jpg

mali-isler.jpg

sosyal-politikalar.jpg

İl Başkan Yardımcılığı görevlerini devreden Ahmet Fatih Özboyacı, Mehmet Yüzbaşıgil ve Mehmet Yavuz, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’nın başkanlığında oluşturulan, ilçe ve il kongre süreçlerini yönetecek bir komisyonda görevlendirildi.

Görev değişiklikleri ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “ Tanıtım ve Medya, Mali ve İdari İşler ile Sosyal Politikalar Başkanlıklarımızda bir nöbet değişimi yaşandı. Ahmet Fatih Özboyacı, Mehmet Yüzbaşıgil ve Mehmet Yavuz başkanlarımıza bugüne kadar hem kendi birimlerine hem de teşkilatımıza yaptıkları katkılar için teşekkür ediyorum. Bundan sonra bir üst kurulda davamıza hizmet etmeye devam edecekler. Yeni atanan Ebrar Çoban, Mehmet Ay ve Mustafa Gürbüz başkanlarıma da yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Her zaman söylediğimiz gibi bu bir bayrak yarışıdır ve görevler gelip geçicidir. Önemli olan görevimiz ne olursa olsun hakkıyla ülkemize, şehrimize ve davamıza hizmet edebilmektir. Yeni görev değişikliklerinin teşkilatlarımıza hayırlar getirmesini diliyorum.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA