• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Konya sahada çok daha etkin olmayı hedefliyor
30 Eylül 2015 Çarşamba 15:38

AK Parti Konya sahada çok daha etkin olmayı hedefliyor

AK Parti Konya İl Başkanlığı sahada çok daha etkin olabilmek ve çalışmaları planlamak adına “Teşkilat İçi Saha Eğitim" Programı düzenledi.

“Teşkilat İçi Saha Eğitim Programı” geniş bir katılımla AK Parti Konya İl Başkanlığı AR-GE Birim Başkanlığı tarafından organize edildi. Konevi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti Konya Milletvekilleri ve Adayları, İl ve 31 ilçe yönetimleri, il ile 31 ilçe kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimleri, belediye meclis üyeleri katıldı.

“KONYA SİYASETİN MERKEZİ”
Programda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, 1 Kasım Seçimleri için milletvekili adayları, aday adayları ve tüm teşkilat mensupları ile sahaya çıktıklarını söyledi. Başkan Arat; “İnanıyoruz ki bu 14 kişilik hayırlı liste, ülkemize, partimize ve Konya’mıza en güzel hizmetleri yapacak. Biz, tüm adaylarımız ve teşkilat mensuplarımızla büyük bir uyumla kardeşlik hukuku ile hareket edeceğiz” dedi.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun yeniden Konya’dan aday olması ile ilgili de konuşan İl Başkanı Arat, Başbakan Davutoğlu’nun Konya’ya olan sevgisi ve aidiyetin, kendileri için büyük bir gurur olduğunu dile getirdi. Arat; “Sayın Başbakanımızın kendi illerinden aday olmasını isteyen birçok il vardı. Ancak Sayın Başbakanımız, Konya’ya ve Konyalıya olan sevgi ve aidiyetini bir kez daha bizlere gösterdi ve Konya’dan aday oldu. Bu bizim için gerçekten büyük bir onur büyük gururdur. İnşallah Sayın Başbakanımızın bu vefasına karşılık bizler de gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız ve 1 Kasım akşamı tek başına iktidar olmuş olarak sevincimizi yine birlikte yaşayacağız” şeklinde konuştu.

“SULTAN 2. ABDÜLHAMİT HAN’A YAPILANLARI TEKRARLAMAK İSTİYORLAR”
Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti’ye karşı bir linç kampanyasının yapıldığının altını çizen AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, “Diktatör yakıştırması yapılan Sayın Cumhurbaşkanımıza her türlü hakaret yapılıyor. ‘Saraya Yürüyün’ diyenler var. Tüm bunlar bize Sultan 2. Abdülhamit Han’ı hatırlatıyor. Söylemler aynı kişiler değişiyor. Bizler bu oyunu 1 Kasım’da bozacağız. Partimiz şu an iyi yolda. Güzel gelişmeler var. Ama bizler, 2011’deki güçlü AK Parti iktidarını daha güçlendirecek sonuçlar için çabalayacağız” ifadelerini kullandı.

“SİYASİ İSTİKRAR YOKSA EKONOMİK BAŞARI GELMEZ”
AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat’ın konuşmasının ardından Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekeriya Mızırak ile Doç. Dr. Ertan Özensel, teşkilat mensuplarının sahada dikkat etmesi gereken söylem ve tavırlar hakkında bilgi verdi. Konuşmacılar ayrıca katılımcılara Türkiye’nin siyasi, ekonomi ve sosyal alandaki olgu ile gelişmeler hakkında da sunum yaptı.

Siyasi ve ekonomi alanındaki gelişmeleri değerlendiren Öğretim Üyesi Zekeriya Mızırak, siyasi istikrarın olmasına dikkatleri çekerek, “Siyasi istikrarın olmadığı ülkelerde ekonomi alanındaki başarılar zor olur. Dolayısıyla ekonomi alanında ilerlemek istiyorsanız siyasi istikrarı sağlamanız gerekiyor. Bu da 1 Kasım Seçimlerini bir kat daha önemli hale getiriyor” diye konuştu.

Seçim İşlerinden Sorumlu AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Levent Babacan da sandık yönetiminin seçim günü yapması gerekenler konusunda teşkilat mensuplarına bir sunum yaptı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA