• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Konya Milletvekillerinden Müezzinoğluna ziyaret
09 Mayıs 2013 Perşembe 15:10

AK Parti Konya Milletvekilleri'nden Müezzinoğlu'na ziyaret

AK Parti Konya Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlunu makamında ziyaret etti.
Yeni görevinde Bakan Mehmet Müezzinoğlu’na başarılar dileyen AK Parti Konya milletvekilleri ve Müezzinoğlu, Konya’nın sağlık yatırımları ile projelerini konuştu.
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya milletvekilleri, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu ziyaret ederek Bakan Müezzinoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi…
Ziyarete AK Parti Konya Milletvekilleri Dr. Mustafa Baloğlu, Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Ayşe Türkmenoğlu, Harun Tüfekçi, Hüseyin Üzülmez ve Mustafa Kabakcı katıldı.
Yerlikaya; “Bakanımız Konya yatırımlarını önemsiyor”
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ziyaretini AK Parti Konya Milletvekilleri adına değerlendiren Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Bakan Müezzinoğlu’na yeni görevi dolayısıyla tebrik ettiklerini ve çalışmalarında kendilerine başarılar dilediklerini aktardı. Ziyarette Konya’nın sağlık alanındaki yatırımları, projeleri ve yeni hizmetleri de ele aldıklarının altını çizen Yerlikaya, şunları söyledi; “Sağlık Bakanımız Sayın Müezzinoğlu ile bir araya geldik ve Konya’nın sağlık alanındaki yatırımları, projeleri ve yeni hizmetleri konuştuk. Bakanımız, daha önce olduğu gibi bundan sonra da Konya’ya yatırımı önemsediklerini dile getirdi. Bu, tabii ki bizleri çok memnun etti. Zira hükümetimizin Konya’ya ayrı bir önem verdiğini biliyoruz. Gerçekten de Konya sağlık alanında önemli hizmetler aldı almaya da devam edecek. Bizler de şehrimize ve insanımıza bu alanda daha neler yapılabileceğini konuşmak için bakanımızla görüş alışverişinde bulunduk. Ben bizleri kabul eden ve Konya’ya her zaman değer veren Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet Müezzinoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA