• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Konya Milletvekili Tüfekci, Seydişehirde
23 Haziran 2012 Cumartesi 21:18

AK Parti Konya Milletvekili Tüfekci, Seydişehir'de

Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Seydişehir 60 Evler Stadyumu'nda inşasına başlanan sentetik çim saha ve tribünlerin yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Seydişehir 60 Evler Stadyumu'nda inşasına başlanan sentetik çim saha ve tribünlerin yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
     Seydişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Kutlu, stadyumdaki yapılan çalışmalar hakkında, Tüfekci'ye bilgi verdi.
     Tüfekci, stadyumda yaptığı açıklamada, sentetik çim saha ve tribün çalışmalarının en geç Eylül ayı sonuna kadar bitirileceğini, 2013 yılının sonuna kadar da Seydişehir Gençlik Merkezi'nin kurulacağını söyledi.
     Yapılan çalışmalarla, gençlerin ruhen ve bedenen yetişmelerinin ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılmalarının amaçlandığını ifade eden Tüfekci, ''Seydişehir Gençlik Merkezi'nin kurulması için Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde gerekli onay verilmiş ve 2013'ün sonuna kadar da bu müdürlüğün kurulması planlanmıştır. İlçemiz diğer yatırımlarda olduğu gibi spor yatırımlarında da hak ettiğini alıyor'' diye konuştu.
     İncelemelere, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi üyelerinden Saadettin Kuyucak ve Salih Özen katıldı.
    
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA