• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Konya İl Teşkilatı mahkumları unutmadı
09 Mart 2016 Çarşamba 11:42

AK Parti Konya İl Teşkilatı mahkumları unutmadı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Konya İl Teşkilatı, Konya E Tipi Kapalı Cezaevi’nde kalan kadınlarla bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı, Sosyal Politikalar Başkanlığı ile İl Kadın Kolları tarafından organize edilen bir programla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Konya E Tipi Kapalı Cezaevi’nde kalan kadınlar bir araya geldi.

Programa Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, AK Parti Konya Sosyal Politikalar Başkanı Candan Duran, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Süheyla Şahin, Sema Ersöz ile Nesrin Sert ile İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Duran; “Burası için daha kapsamlı projeler yapacağız”

Programda konuşan AK Parti Konya İl Teşkilatı Sosyal Politikalar Başkanı Candan Duran; “Bu program, bizim için de oldukça ufuk açıcı oldu ve burayı bizlere bir kez daha hatırlattı. Burası için daha kapsamlı bir proje planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu tür dönemlerde en önemli ilacın sabır olduğunun altını da çizen Duran, şunları kaydetti; “Hayatta herkesin başına gelebilecek bu dönemlerde sabır çok önemlidir. Toplumumuz, ailemiz ve sevdiklerimiz için daha iyi bir insan olmak için çalışırsak ve yavrularınıza daha güvenli bir gelecek hazırlarsak buralar herkes için bir imtihan ve tecrübe yeri olur.”

Konuşmaların ardından çocuklarıyla birlikte kalan anne ve çocuklara çeşitli hediyeler verilirken; programa katılanlar, Grup Adviye’nin mini konserini de hep birlikte dinledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA