• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti Konya İl Kongresi ertelendi
08 Haziran 2009 Pazartesi 12:26

Ak Parti Konya İl Kongresi ertelendi

AK Parti Konya Milletvekili ve Tarım ve Köyişleri eski Bakanı Sami Güçlü, AK Parti Konya İl Kongresi'nden Konya ve partinin güçlenerek çıkacağını söyledi.
AK Parti Konya Milletvekili ve Tarım ve Köyişleri eski Bakanı Sami Güçlü, AK Parti Konya İl Kongresi'nden Konya ve partinin güçlenerek çıkacağını söyledi.
 
Sami Güçlü, 20 Haziran tarihinde yapılması planlanan AK Parti Konya İl Kongresi'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir yurtdışı programı dolayısıyla 17 Temmuz'a ertelendiğini hatırlatarak, “Bu ertelemenin en büyük sebebi sayın Başbakanımızın kongre tarihinde bunu da bir vesile yaparak Konya'da bulunmak, Konyalılarla buluşmak, onlara teşekkür etmek arzusudur. Konya; AK Parti'nin Türkiye'de en çok önem verdiği ve önem vermesi gereken bir yerdir. Hem genel merkezimiz hem de teşkilatımız bu hassasiyete göre davranmaktadır. Kongre sürecimizde bu hassasiyete uygun bir şekilde işlemektedir. Şu andaki İl Başkanımız sayın Faruk Dügen adaylığını açıklamış bulunmaktadır. Faruk Dügen bey nezaketi, akçeli işlere karşı hassasiyeti, teşkilat mensupları ve insanlarımızla diyaloğu çok iyi olmasından dolayı milletvekilleri nezdinde de itibarlı bir arkadaşımızdır. Kendi dönemine denk gelen bütün seçimlerden de başarılı çıkılmıştır. Faruk Dügen bey bu durumuyla seçime giriyor. Başka adaylar da çıkabilir. Bununla beraber kongre süreci kendi mecrasında devam ediyor. Bu kongre döneminde genel merkezimiz sadece Konya için değil bütün illerde alternatif olabilecek bir kaç ismi de sayın Başbakan'a sunmaktadırlar. Bu gayet normal bir işleyiştir. Kimsenin lehinde veya aleyhinde bir durum değildir. Bütün Türkiye'de sağlıklı bir süreç ve sağlıklı bir seçim olması hedeflenmektedir. Bunun için de azami derecede hassasiyet gösterilmektedir. Her halükarda biz Konya milletvekilleri olarak bu kongre sürecinin Konya için, partimiz için, teşkilatlarımız için en uygun şekliyle sonuçlanmasını arzu etmekteyiz. Bu kongre sürecinin bir ayrışmaya, bir olumsuzluğa meydan vermemesi, aksine daha çok güçlenerek çıkılması için hep birlikte gayret gösteriyoruz. Bu ahengin devam ettirilerek en güzel sonucun alınacağına inanıyoruz. Konya kamuoyunu en ufak bir şekilde olsa bile rahatsız edecek tutum ve davranışların olmaması için azami özen gösterilmektedir. Bütün milletvekillerimiz de aynı birlik ve beraberlik ruhu içinde
bu hassasiyeti paylaşmaktadırlar. Konyamız, partimiz bu kongreden de güçlenerek çıkacaktır” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA