• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti Konya İl Başkanı Arat: Adaylara adil olacağız
31 Ocak 2015 Cumartesi 17:16

Ak Parti Konya İl Başkanı Arat: ''Adaylara adil olacağız''

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, milletvekilliği adaylığı başvurularının yakın bir zamanda başlayacağını belirterek, aday adaylarına karşı adil olacaklarını ifade etti.

AK Parti Konya İl Teşkilatı tarafından “Birlikte Konya’yız” konulu bir toplantı düzenlendi. Bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen programa, AK Parti Konya Milletvekilleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yadımcısı Halil Etyemez, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Konya Büyükşehir Belediyesi Tahir Akyürek, ilçe belediye başkanları ve AK Parti İlçe Başkanları katıldı. AK Parti İl Başkanı Musa Arat, toplantıda göreve başladıkları tarihten itibaren gelinen bir aylık dönemi değerlendirdi.


27 Aralık'ta yapılan il kongresine ilişkin konuşan Başkan Arat, “Sorumluluğu aldıktan sonra yönetimi oluşturduk. Her fırsatta söylediğimiz gibi asıl işimiz teşkilatçılık. Bu manada biz, teşkilatımızın planlamalarını, eğitimlerini ve eksiklerini giderip yeni döneme hazırlanıyoruz. Tek amacımız partimizin çıtasını daha da yukarılara çekmektir. Varlığını millet iradesinden alan parti olduğumuz için her seçimden galip ayrıldık. AK Parti Türkiye içim kurulan güzel hayallerin beslenen umutların takipçisi oldu, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Bu manada halkımızla hiçbir zaman bağımızı koparmadık, koparmayacağız. Milletimizle olan bu güzel ilişkiyi sürdürmek adına elimizden gelen tüm gayretleri de Konya’yı oluşturan ve biz birlikteyiz sloganıyla tüm siyasi teşkilatımızla inşallah gerçekleştirme gayretinde olacağız” diye konuştu.


Milletvekilliği aday adaylığı başvurularının yakın bir zamanda başlayacağını ifade eden Musa Arat, “2011 genel seçimlerinde Konya’da partimize 171 başvuru olmuştu. Yine inşallah 2015 Haziran seçimleri için de bundan aşağı olmayacak bir başvuru beklentisi içindeyiz. İnanıyorum ki, bu başvuruda bulunacak sayı netleştikten sonra bizde AK Parti Konya İl Teşkilatı ve teşkilatımızı oluşturan tüm birimlerimizle üzerimize düştüğü şekilde iletişim halinde olup hak ve adaletten ayrılmadan Konya’mıza hizmet edecek en hayırlı kadroların oluşmasına katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

“TEŞKİLATIMIZIN EMRİNDEYİZ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, “Konya’da daha önceki dönemlerde 206 belediye başkanı vardı. Sonra bu sayı 200’e düştü. En son şu anda 32 belediye başkanı olarak hizmet veriyoruz. İlçe belediyelerimizin yaptığı ve bundan sonra da devam ettirmesi gereken hizmetler var. Bu noktada hizmetlerin daha verimli olabilmesi için halkımıza daha iyi hizmet edebilmemiz için hep birlikte hareket etmemiz çok önemli. Belediye Başkanları ilçe teşkilatlarıyla uyumlu bir şekilde çalışmalı. Belediye başkanları olarak seçime doğru gittiğimiz bu süreçte hep birlikte başkanlarımız adına da milletvekilliği seçiminde önümüzdeki bu büyük imtihanda teşkilatımızın hem hizmetindeyiz hem de emrindeyiz” şeklide konuştu.


Konya Milletvekilleri adına konuşan Mustafa Kabakcı da, “Konya sevdası olan, memlekete hizmet etmek isteyen herkesi siyasete, milletvekilliği yarışına davet ediyoruz. Konya siyasetin omurgasıdır. Konya Türkiye'ye bir başbakan hediye etmiştir. Konya bu dönemde parti ayrımı yapmaksızın Ahmet Davutoğlu'nun arkasında duracak” ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA