• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti Karatay mahalle temsilcileriyle buluştu
15 Mayıs 2012 Salı 16:10

Ak Parti Karatay mahalle temsilcileriyle buluştu

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı her hafta düzenlediği olağan toplantısını Sedirler Sosyal tesislerinde gerçekleştirdi.
AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı her hafta düzenlediği olağan toplantısını Sedirler Sosyal tesislerinde gerçekleştirdi. Düzenlenen istişare toplantısına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Ünal, Belde Belediye Başkanları, Mahalle Muhtarları, mahalle ve köy temsilcileri ile teşkilat mensupları katıldı.
 
Toplantıda ilk olarak söz alan AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Ünal her fırsatta mahalle muhtarları ve mahalle temsilciler ile bir araya geldiklerini ifade ederek mahallelerdeki eksiklikler noktasında görüş alışverişi yaptıklarını söyledi. Önümüzdeki günlerde ise Karatay ilçesine bağlı köylerde AK Parti Konya Milletvekilleri, İl Genel Meclis Başkanı, İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe ve Belde Belediye başkanlarının da katılacağı gezi ve toplantılar gerçekleştirilerek köylerde yapılan hizmetlerin yerinde görülmesi ve eksiklerin tespiti noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını vurgulayan Ünal, Teşkilat mensuplarına parti çalışmalarının her geçen gün artarak devam etmesi gerektiğinin önemine değindi.
 
Ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise konuşmasında toplantıya katılanlara Karatay’a kazandırılan ve kazandırılmaya devam eden hizmetler hakkında bilgiler vererek hizmet noktasında üzerlerine düşenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.  Karatay Belediyesi olarak 2011 yılında kişi başına 350 TL harcandığını vurgulayan Hançerli, Türkiye genelinde 75 metropol ilçe arasında Karatay’ın 7’nci sırada yer aldığını, yapılan çalışmalarla Türkiye genelinde ilk 5’e girmeyi hedeflediklerini belirtti. Beldelere yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Hançerli, göreve geldikleri 2004 yılında belediye bütçesini 20 Milyon TL ile devir aldıklarını ve gerçekleşen bütçenin ise 13 Milyon TL olduğunu ifade etti. Bugün ise 2012 yılında dördüncü kez gerçekleştirilen ek bütçe ile 172 Milyon TL ye ulaştıklarının altını çizen Hançerli, Yapılan seçimlerin sonucunda 252 Bin nüfusa göre kazanılan %82 lik oy oranının küçümsenmemesi gerektiğinin altını çizdi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, halkın teveccühü ile kazanılan bu göreve layık olmanın gayreti içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.
Köy ve mahalle temsilcileri ile muhtarlara da söz hakkı verilen toplantıda karşılıklı görüş alışverişi yapılarak yerel yönetimlere yönelik istekler dile getirildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA