• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Karatay istişare toplantısı
01 Şubat 2012 Çarşamba 14:40

AK Parti Karatay istişare toplantısı

Ömer Ünal ve yeni ekibi, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Konya Milletvekillerinin katılımıyla bir tanışma ve teşekkür için yemekli toplantıda bir araya geldi.
Ocak Ayı içerisinde yapılan AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi’nde yeniden başkan seçilen Ömer Ünal ve yeni ekibi, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Konya Milletvekillerinin katılımıyla bir tanışma ve teşekkür için yemekli toplantıda bir araya geldi.                                   
 
Toplantıda ilk olarak Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli söz aldı. Başkan Hançerli konuşmasında amaçlarının hizmet etmek ve vatandaşın gönlünü kazanmak olduğunu vurguladı. Şeyh Edebali’ nin oğlu Osman Bey’e verdiği “Yukarıda olanların aşağıdakiler kadar emniyette değildirler.” nasihatini hatırlatan Başkan Hançerli; vatandaşların seçimi doğrultusunda, teşkilatların ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışkanlığı sonucunda AK Parti’nin geldiği noktayı dile getirdi.
 
AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’nın bütün toplantılarda konuşulan örnek bir teşkilat olduğunu söyleyen Başkan Hançerli; yönetime seçilen yeni üyelere başarılar diledi.
Başkan Hançerli’nin ardından söz alan AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Ömer Ünal, yeni seçilen üyelere görev yapacakları süre içerisinde Yerel seçimleri, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Genel seçimleri göreceklerini söyledi. Ünal, seçim süreçlerinde kendilerinin çok önemli sorumlulukları ve görevleri olduğunu dile getirdi. AK Parti’nin Karatay’da yakaladığı başarının tesadüf değil, çalışmanın eseri olduğunu söyleyen  Ünal yeni üyelerden de aynı gayret ve azimle başarıların devamını beklediklerini belirtti.

AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, elde edilen başarıdan çok bu başarının devam ederek yükselmesine gayret edilmesi gerektiğini vurguladı. Üzülmez  “Zirveye çıkmak çok zordur, ama zirvede kalmak çok daha zordur. Zirvedeyken daha yüksek zirvelere ulaşmak için hedef belirlemezseniz bulunduğunuz zirvede de kalmanız mümkün olmaz.” dedi.
 
Üzülmez’ in ardından söz alan  AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ise Genel Seçim süreci içerisinde Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı arasındaki uyumun halka olumlu yansıdığını söyledi. Bu uyum sonucunda seçimlerdeki başarının yakalandığını dile getiren Baloğlu, yeni yönetimden de aynı uyum ve başarıyı beklediklerini belirtti.

AK Parti Konya İl Başkan Vekili Hasan Hüseyin Karapınar yurtdışından gelen heyetlere dikkat çekerek, AK Parti Konya teşkilatının sadece Türkiye’ de değil, dış ülkelerdeki teşkilatlanmalara da örnek teşkil ettiğini söyledi. Karapınar, yeni yönetimden işlerinden ve zamanlarından fedakarlık ederek çalışmaları gerektiğini dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından toplantı verilen yemeğin ardından sona erdi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA