• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Karaman 1 Kasım seçimlerine hazır
30 Ağustos 2015 Pazar 17:21

AK Parti Karaman 1 Kasım seçimlerine hazır

Recep Konuk: “1 Kasım, 7 Haziran’da milletin söylediğini anlamayanlara ders vereceği tarih olacak”

AK Parti Karaman İl Teşkilatı’nın Ağustos Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Nazmi Ünlü ve Milletvekilleri Recep Konuk ile Recep Şeker, 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlere hazır olduklarını ve çalışmalara başladıklarını belirtti.

AK Parti Karaman İl Teşkilatı Ağustos ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. Divan Kurulu Başkanı Ahmet Osman Aydın’ın yönettiği toplantıya AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, İl Başkanı Nazmi Ünlü, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Selek, Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy, İl Genel Meclisi ile Belediye Meclisi üyeleri, il, ilçe, belde, köy teşkilatları üyeleri, Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

NAZMİ ÜNLÜ: “KARAMAN 1 KASIM SEÇİMLERİNE HAZIRDIR”

Toplantıda ilk olarak AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü partililere seslendi. Ünlü, 7 Haziran’da yapılan seçim kampanyası sürecinde özveriyle çalışan partililere teşekkür ederek başladığı konuşmasında AK Parti Karaman il teşkilatı olarak 1 Kasım’da yapılacak seçimlere de hazır olduklarını ve aynı özveriyle çalışarak seçimden başarılı bir şekilde çıkacaklarını söyledi. Nazmi Ünlü konuşmasında bazı çevrelerin psiskoljik algı oluşturarak AK Parti’nin ve teşkilatlarının üzerinde karamsarlık havası kurmaya çalıştığını belirterek “AK Parti’nin Türkiye üzerindeki iddialarının sonucuna gelindiği gibi bir kanaat, AK Parti dönemi bitti diye birtakım başlıklar atanlar şunu bilsinler ki; bu tablo AK Parti’ siz bir Türkiye siyasetinin imkansızlığını bir kez daha ortaya koymuştur. Bizim hedeflerimiz var 2023, 2053, 2071 ve AK Parti bugün de, yarın da, yakın ve uzak gelecekte de Türk siyasetini yönetmeye, Türk siyasetini yönlendirmeye devam edecektir” dedi. Ünlü, “Şimdi, yine, yeniden seçim vakti. AK Parti Karaman Teşkilatı Tekrar Seçime Hazırdır. Bu davaya hizmet konusunda her zaman olduğu gibi üzerine düşen görevi yine yerine getirecektir. Bizim davamız millet davasıdır. Milletimiz için gece gündüz çalışmak bizim için şereftir. Sizler bu şerefe layık olacak çabayı, azmi gösterecek bilince sahipsiniz. Bundan hiçbir şüphem yok. Bize dönük her operasyon, her psikolojik operasyon ya da saldırı bir tek şeyle sonuç verir. İnancımızı, kararlılığımızı güçlendirir, adımlarımızı daha sabit bir şekilde toprağa basmamızı sağlar. Ufkumuza doğru bakışımızı da daha da perçinler. Bu konuda sizlere güveniyorum. Allah yolumuzu hayır, menzilimizi hayreylesin inşallah” konuşmasını tamamladı.

Recep Konuk: “Serbest Bölge ve Gıda Vadisi ile ilgili Çalıştayı Ekim ayında yapmayı planlıyoruz”

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ise, adaş diye hitap ettiği Recep Şeker’in kısaca bahsettiği yatırımların hep birlikte takipçisi olduklarını, devam eden ve yapılacak yatırımlarla Karaman’ın marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini kaydederek, “8 Haziran sabahı Karaman için başlattığımız çalışmalar kapsamında Karaman’ın ekonomisine can katacak Serbest Bölge ve Gıda Vadisi ile ilgili önemli çalışmalarımız da oldu. Karaman ekonomisini büyütecek, Karamanlının elindeki ekmeği büyütecek bu çalışmayla ilgili önemli bir gelişmeyi de sizlerle paylaşmak istiyorum. Allah kısmet ederse Serbest Bölge ve Gıda Vadisi ile ilgili yurtdışından da misafirlerimizin tecrübelerini paylaşacağı Çalıştayı Ekim ayında gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu konuda önemli mesafeler aldık ve Karaman’a Serbest Bölge ve Gıda Vadisi’ni kazandırmaya kararlıyız” dedi.

Recep Konuk; “1 Kasım, 7 Haziran’da milletin söylediğini anlamayanlara ders vereceği tarih olacak”

Karaman’a yapılan yatırımlar ile Serbest Bölge ve Gıda Vadisi’ne ilişkin değerlendirmelerinin ardından, 1 Kasım’da yapılacak seçimlerin 7 Haziran’da milletin söylediğini anlamayanlara ders vereceği tarih olacaktır diyen AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk şunları söyledi. “Meclis aritmetiğinden 7 Haziran’da tek başına iktidar çıkmadı. Milletimizin tercihini ve kararını tartışmayız. Biz de milletimizin sandıkta verdiği talimatı yerine getirmek için yapılabilecek her şeyi yaptık, her gayreti gösterdik. Milletimiz buna şahittir. Bu meclis tablosundan bir hükümet çıkmasının müsebbibi AK Parti değildir. Aldıkları yüzde %25’i, %16’yı %41’den büyük görenlerdir. %41’in hukukunu hiçe sayanlardır. AK Partinin sandıktaki desteğine ve Meclis aritmetiğindeki sayısına hürmet etmeyenlerdir. Uzlaşmak yerine ya benim dediğime gelirsin ya da kaos olur diyenlerdir. AK Partinin yarısı, üçte biri kadar vekille ya benim dayattığım şartlar da hükümet olur ya da kaos olur diyenlerdir. 1 Kasım’da seçim, 7 Haziran’da 2’nci, 3’üncü parti olup da sandıktan birinci çıkmış gibi davrananların tavırlarının bir sonucudur ve 1 Kasımda milletimiz bir kez daha her kese millet nezdindeki mertebesini tekrar hatırlatacağı, 7 Haziran’da milletin söylediğini anlamayanlara ders vereceği tarihtir.”

KONUK: “Bilmiyorlar ki, aynı gemideyiz. Gemi su alırsa sizin de ayağınız ıslanacak”

1 Kasım’a kadar hepimiz çok çalışmak, milletimize 7 Haziran’da sandıkta sergilenen iradeye karşı kurulan tezgâhı anlatmak zorundayız diyen Recep Konuk, konuşmasını şöyle sürdürdü. “Bu bizim hem milletimize hem de ülkemizin geleceğine karşı mesuliyetimizdir. 7 Haziran’da sandıkta beklediğini alamayanlar oyunun ikinci sahnesini ortaya koydular.  Kaostan medet umuyorlar. Hayatlarında iki kaz gütmemiş, memlekette taş taş üstüne koymamış olanlar ateşi söndürmek için su taşımak yerine ellerinde körük, ateşi harlamaya çalışıyorlar. Ekonomik kriz beklentilerini, hatta isteklerini saklamıyorlar. Gözlerini dikmişler ekrana borsa düşsün, döviz yükselsin diye dua ediyorlar. Bilmiyorlar ki, aynı gemideyiz. Gemi su alırsa sizin de ayağınız ıslanacak.

Ancak hevesleri boşa, umutları boşuna. Bu ülkenin ekonomisi onların 2002’de bıraktığı, bir anayasa kitapçığının masanın bir tarafından bir tarafına fırlatıldı diye çökecek bir yapıda değil artık. İstedikleri kadar borsa manipülasyonu, döviz manipülasyonu yapsınlar milletimiz neyin ne olduğunu biliyor. Milletimiz görüyor, biliyor. Türkiye’de milli geliri 12 yılda üç kat büyüten ekip iş başında iken bu dalgalanmaları kimin niye tezgâhladığını bu millet gayet iyi biliyor ve bu millet kendi siyasi hesapları için milletin ekmeği ile oynayanlara hak ettiği cevabı elbette sandıkta verecek.

Kaos senaryosu sadece ekonomide mi sahneye kondu? Hayır. Kandan medet uman bir tarz-ı siyaset de sahnelenmeye başlandı. İşin en garibi de insanı yaşat ki devlet yaşasın diyen ve siyaset tarzını Şeyh Edebali’nin bu sözleriyle özetleyen AK Parti’yi terörle aynı cümle içinde kullanma yüzsüzlüğünü göstermeleri. Milletin gözünün içine baka baka terör örgütünü kınayacaklarına partimizi hedef alıyorlar.

Bu terör örgütünün geçmişini unutup Sivil Toplum Kuruluşu gibi göstermeye çalışanlar için söyleyeyim, bu terör örgütü 1984’ten beri kandan beslenen bir örgüt. 84’te Şemdinli-Eruh Baskınlarını yaptıklarında AK Parti iktidarı mı vardı? 79’da Adalet Partisi Şanlıurfa Milletvekili Celal Bucak’ın 8 yaşındaki evladına kıydıklarında AK Parti iktidarını mı devirmeye çalışıyorlardı. Onların bir tane hedefi var, kardeşin arasına nifak sokmak, kardeş kavgası başlatmak milletin arasını kan davası ile açmak.

Bugün 30 yıldır sahnelenen o oyun yine sahnede. Ancak bu sefer hedefi farklı. Bu sefer kaostan Ak Partisiz bir iktidar çıkarmak için silahları patlatıyorlar. Bazıları da bu kaosu kollarını kavuşturmuş seyrediyor. Bazıları da demokrasi adı altında akıl veriyor, talimat üstüne talimat yağdırıyor. Silahlar sussun diyorlar. Her iki taraf da tetikten elini çeksin diyorlar. Kendileri yetmiyor, yurt dışındaki ağa babaları da aynı cümleleri kuruyor.

Bunu söyleyenlerin hadi gizli ajandalarında bir planları var, onlara ne söylersek söyleyelim manası yok, ancak kollarını kavuşturup seyredenlere bir çift sözüm var. Churcill’in dediği gibi yangında alevle itfaiye arasında tarafsız kalamazsınız. AK Parti bu yangını söndürmeye çalışırken kollarınızı kavuşturup seyredemezsiniz.

Kollarını kavuşturup seyredenlerin tavırlarını, niye seyirci kalmayı tercih ettiklerini, itfaiye ile alev arasında tarafsız kalanları, aleve körükle koşanları milletimize bıkmadan usanmadan anlatacağız. Her kapıya, her kardeşimize oynanan iktidar oyununu bıkmadan usanmadan anlatacağız.”

Recep Şeker’den Karaman’a Tıp Fakültesi Müjdesi

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker de toplantıda yaptığı konuşmasında, Karaman’a açılacak Tıp Fakültesi ile ilgili müjde verdi. 7 Haziran’dan itibaren Karaman’a yapılan ve yapılacak yatırımların takipçileri olduklarını ifade eden Şeker, yatırımlar hakkında da bilgi verdi. Şeker konuşmasında şunları kaydetti. “7 Haziran seçimlerinde AK Parti sizlerin de gayretli çalışmalarıyla birinci parti oldu. Hükümet kurma çalışmaları sürdüğü dönemde bile bizler Karaman için çalışmalarımıza başladık ve ilimize yapılan yatırımların takipçisi olduk. Toki’nin ilimizde yaptığı çalışmalar, çevre yolları, alt geçitler, spor salonları, tarihi Karaman evlerinin restorasyonu ile ilgili çalışmalarımız oldu. Bu süreçte ilimiz adına önemli bir de gelişmeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Necmettin Erbakan Üniversite ile yapılan görüşmeler çerçevesinde ilimizde Tıp Fakültesi açılması için süreci tamamladık ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin bir şubesinin de Karaman’da hizmet vereceğinin müjdesini şimdiden vermek istiyorum. İnşaallah seçimden önce poliklinik hizmetlerinin başlamasını ümit ediyoruz.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA