• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti kampanya takvimini açıkladı
21 Mayıs 2010 Cuma 22:10

AK Parti kampanya takvimini açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik,yapılacak olan anayasa değişikliğiyle ilgili referanduma yönelik kampanya hazırlıkları ve yapılacak kampanyayı tarihler vererek açıkladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, anayasa değişikliğiyle ilgili referanduma yönelik kampanya hazırlıklarını 31 Temmuza kadar yapacaklarını, ''1 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasındaki dönemin de ana kampanya dönemi olacağını'' belirtti.

Çelik, Rixos Otel'de gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nın ardından bir grup gazeteci ile sohbetinde, toplantıda Anayasa değişikliği, referandum sürecine ve takvimine ilişkin sunumlar yapıldığını söyledi.

İl başkanlarının, ''referandumun sıkıntılı olmayacağı ve anayasa değişikliğinin büyük bir oranla kabul edileceği'' yönünde değerlendirmelerde bulunduklarını anlatan Çelik, şunları söyledi:

''Referandum öncesi 21 Mayıs-31 Temmuz tarihleri arasında kampanya hazırlıklarını yapacağız. 1 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasındaki dönem de ana kampanya dönemi olacak. 1 Ağustosta milletvekilleri arazi olmayacak, araziye çıkacak. 81 il ile 72 büyük ilçede açık hava toplantıları düzenlenecek. Sayın Başbakanımızın da 40-50 ildeki açık hava toplantılarına katılması planlanıyor.''

Çelik, kampanya döneminde televizyon, internet medyası, radyo ve bilboardlardan yararlanılacağını belirterek, açık hava toplantılarının yanı sıra salon toplantıları düzenleneceğini, ev ziyaretleri de yapılacağını söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA