• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Kadın Kollarından ziyaret
14 Ocak 2016 Perşembe 11:17

AK Parti Kadın Kollarından ziyaret

AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu,  Başkan Yardımcıları Tuba Erdinç ve Rukiye Rengibeyaz ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı nedeniyle Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hüseyin Toptaş ve İsa Gökhan Duysak ile uzun süre sohbet etti.

Konya basınında görev yapan tüm basın çalışanlarının bayramlarını kutlayan Poçanoğlu, "Ülkemizde basın çalışanlarının içinde bulunduğu şartlar gerçekten çok ağır. Görevlerini tam manası ile yerine getiren, ülke ve kişi haklarını koruyan gerçek basın mensubu arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Biz Ak Parti Kadın Kolları olarak gerçekten Konya basını ile çok güzel diyalog içerisinde olduk. Kadın Kolları birimi olmamız nedeniyle de bizler özellikle bayan basın mensuplarının meslekte daha iyi yerlere gelmelerini arzu ediyoruz. Çünkü hem bayan olmak hem gazeteci olmak gerçekten büyük bir başarı. Bu vesile ile tüm basın mensubu arkadaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
 

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise ziyarete gelen Ak Parti Kadın Kollarına teşekkür ederken, "Çalışan Gazeteciler Bayramı nedeniyle yapılan ziyaret bizleri mutlu etti. Tüm basın mensubu arkadaşlarımız adına kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA