• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Kadın Kollarından beldelere ziyaret
13 Temmuz 2012 Cuma 15:01

AK Parti Kadın Kolları'ndan beldelere ziyaret

Ak Parti Karatay Kadın Kolları tarafından organize edilen programda ilçeye bağlı 4 belde ziyaret edildi.

Ak Parti Karatay Kadın Kolları tarafından organize edilen programda ilçeye bağlı 4 belde ziyaret edildi. Ziyarette AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Candan Duran, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş ve yönetimi hazır bulundu.

Beldelere yapılan ziyaretler hakkında bilgi veren AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş, yapılan ziyaretlerin önemine değinerek, eksiklikler noktasında belde halkına yardımcı olduklarını belirtti. Yarma, Ovakavağı, Hayıroğlu ve İsmil olmak üzere 4 beldeye geçekleştirilen ziyaretlerde halkın beklentilerini ve sorunlarını dinlediklerini ifade eden Yavaş, bu tür programların rutin olarak devam edeceğini söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ise ziyaretlerdeki amaçlarının vatandaşa daha iyi ve istediği hizmetin gitmesini sağlamak olduğunu söyledi. Karatay Kadın Kollarının düzenlediği programa iştirak ederek taşrada yaşayan vatandaşları ziyaret ettiklerini dile getiren Türkmenoğlu, yaz döneminde tatil yerine halkla iç içe olmayı tercih ettiklerini belirtti. AK Parti’nin kurumsal kimliği devam ettiği sürece bu şekilde çalışmaların devam edeceğini ifade eden Ayşe Türkmenoğlu, “Bizler her daim seçimlere hazırız ve dinamik bir teşkilatız” dedi.

Ziyaretlerde vatandaşın istek ve temennilerini dinleyen heyet, son olarak İsmil Bakım ve Rehabilitasyon merkezinde kalan hastaları da ziyaret ederek merkezin çalışmaları ve eksiklikleri konusunda yetkililerden bilgi aldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA