• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti ilk seçim bürosunu açtı
26 Nisan 2011 Salı 18:35

Ak Parti ilk seçim bürosunu açtı

Ak Parti seçim bürosunun açılışı, Milletvekili Kerim Özkul, vekil adayı İlhan Yerlikaya, Ak Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı...

Ak Parti seçim bürosunun açılışı, Milletvekili Kerim Özkul, vekil adayı İlhan Yerlikaya, Ak Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Ak Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci: “Biz yaptığımız her faaliyette maksimum verimi esas alıyoruz. Havzan halkı ve vekil adaylarımızın bir araya geldikleri bu gün, halkımızın vekil adaylarımızı tanıması ve adaylarımızın da halkın sorunlarını daha yakından öğrenebilmesi için fayda sağlayacaktır.” dedi

Törende bir konuşma yapan milletvekili adayı İlhan Yerlikaya: “''Bizim kadrolarımız, icazetli, vesayetli, güdümlü, ısmarlama kadrolar değildir. Bizim kadrolarımız, çeteleri, mafyayı, hukuk dışı suç örgütlerini temsil eden, onlardan beslenen, onlarla yol arkadaşlığı yapan değil, milletle gönül birliği yapan, kader birliği yapan bir kadrodur. Bu kadronun özü, milletin özüdür, milletin ak ve aydınlık yüzüdür. Bu kadro, bizim diğerlerinden farkımızı ortaya koyan bir kadrodur. İşte görüyorsunuz... Önce çetelerin avukatı olduklarını söylediler. Ardından, çetelerin operasyonuyla birbirlerine girdiler. Yetmedi, kürsüye çıktılar, Sayın Genel Başkan, Anamuhalefetin, 'Nerede bu Ergenekon örgütü, gidip üye olacağım' dedi... Silivri'de.. Eğer üye kayıt defterini aldıysan gider üye olursun. Ergenekon'un üye kayıt ofisini bulamayanlar, şimdi kendi parti çatıları altında, Ergenekon'un irtibat ofisini açmaya karar verdiler. Dışarıdan aday bulamadılar, içerden, Silivri'den aday transfer ettiler. Buradan, MHP'ye, CHP'ye soruyorum; siz milletin iradesini mi temsil ediyorsunuz, Silivri'nin iradesini mi? Siz, milletin iradesini mi temsil ediyorsunuz, yoksa çetelerin, mafyanın, cuntanın iradesini mi? Siz gücünüzü milletten mi alıyorsunuz, yoksa çetelerden, mafyadan, karanlık örgütlerden mi? Hani siz dokunulmazlığın kaldırılmasını istiyordunuz? 8,5 yıl boyunca, dokunulmazlıktan başka muhalefet adına tek bir cümle kurmayan siz değil miydiniz? Biraz tutarlı olun tutarlı... Lütfen, bir kere de sözünüzün arkasında durun. Alıştık size. Bol çark ediyorsunuz. Ne olur bir kere de çark etmeyin. Biz, 8,5 yıl boyunca, hiçbir tehdide boyun eğmedik. 8,5 yıl boyunca çetelere, mafyaya, karanlık suç örgütlerine asla ve asla boyun eğmedik. Çetelerin karşısında boynunu bükenlerden, hazırola geçenlerden, ruhunu çetelere satanlardan olmadık" dedi.

Kerim Özkul ise 8,5 yıllık iktidarları döneminde Cumhuriyetin kurulduğu 1923’ten bu yana yapılan hizmetten her alanda daha fazlasının yapıldığını ifade etti.

Havzan halkının sorunlarının dinlenmesi ve çözümler üretilmesiyle toplantı sona erdi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA