• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti ilçe teşkilatları toplandı
27 Mayıs 2010 Perşembe 14:21

Ak Parti ilçe teşkilatları toplandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanlığı, ilçe teşkilatları 2. istişare toplantısı yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanlığı, ilçe teşkilatları 2. istişare toplantısı yapıldı.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, il başkan yardımcıları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanlarının yanı sıra 31 ilçenin teşkilat başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ile ilçe seçim işleri başkanlarının katıldığı toplantıda talep ve öneriler dinlenerek görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk İyibildiren'in yoklama ve bu tür toplantıların önemine değinen konuşmasının ardından Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ziya Özboyacı'nın sunumuna geçildi. Ziya Özboyacı, ilçe teşkilatlarını heyecanlı ve diri görmenin mutluluğu içinde olduklarını, söz konusu durumun devam etmesi gerekliliğine dikkat çekti. Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Suat Altınsoy ise, ilçe teşkilatlarının son durumlarını istatistiki verilerle ortaya koyarak sandık müşahitlerinin önemini uygulamalı olarak anlattı.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan il başkanı Ahmet Sorgun, yoğun katılım nedeniyle tüm ilçe teşkilatlarına teşekkür etti. İl başkanı Sorgun, siyasi partilerin ilçe teşkilatlanmalarının öneminden bahsederek, "İlçe, belde ve köylerdeki yapılanmalar il yönetimlerinin başarılarında büyük rol oynuyor. Bu kapsamda köy temsilcilerimizden belde teşkilatlarımıza, ilçe teşkilatlarımızdan il teşkilatlarımıza, kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza kadar her birim bir bütündür ayrı düşünülemez. Herkes üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getiriyor, getirmeye de devam etmeli. Dolayısıyla seçimlerde veya referandumda gelecek bir başarı da bireysel değil ekip eseri olacaktır" dedi.

Yaklaşan referandum ve seçimler nedeniyle teşkilatların mevcut heyecanlarının bir kat daha artmasını da isteyen Sorgun, alınacak her sonuca saygılı olduklarını ancak Anayasa Değişiklik Paketi'nin de halkın yararına olduğunun halka iyi ve doğru bir şekilde anlatılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Toplantının sonunda sandık müşahitlerinin belirlenmesi çalışmalarında 31 ilçe içinde ilk üçe giren Derbent, Tuzlukçu ve Yalıhüyük ilçe başkanları ödüllendirildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA