• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti İl Teşkilatından Çumraya ziyaret
09 Ağustos 2012 Perşembe 13:11

AK Parti İl Teşkilatı'ndan Çumra'ya ziyaret

İl Başkanlığı tarafından organize edilen belde ziyaretleri devam ederken; İl Yürütme Kurulu Üyeleri de Çumraya giderek burada Çumra ilçe ve belde teşkilatlarıyla bir araya geldi.
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Teşkilatı, Çumra’yı ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve İl Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı.
 
Ziyaret kapsamında Çumra’nın Apa Beldesi’nde İl Yürütme Kurulu, AK Parti Çumra İlçe Yürütme Kurulu ile birlikte ortak yürütme toplantısı da gerçekleştirdi. İl Başkanı Ahmet Sorgun yönetimindeki toplantıya İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Çumra İlçe Başkanı Dr. Mehmet Oğuz, Çumra İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri, Çumra’ya bağlı belde belediye başkanları ile belde başkanları ve İl Genel Meclisi Üyeleri katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda İl Teşkilatı’nın çalışmaları ile Çumra İlçe Teşkilatı’nın üyelik ve teşkilat çalışmaları, Çumra, beldeleri ve köylerinin yatırımları ve sıkıntıları masaya yatırıldı.
 
Sorgun; “İlçelerimize yatırımlar artarak devam ediyor”
Çumra ziyaretini değerlendiren AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, teşkilat olarak durağan değil her daim aktif ve heyecanlı olduklarının altını çizdi. Ziyaret yapmadaki amaçlarını ilçeleri, belde ve köyleri ziyaret ederek buradaki yatırımları, eksiklikleri ve talepleri görmek olarak özetleyen İl Başkan Sorgun, konuşmasının devamında ise şunları kaydetti; “Bizler her zaman ilçelerimizi, belde ve köylerimizi ziyaret ediyoruz. AK Parti iktidarının birer mensubu olarak her zaman halkımızın önünde başımız diktir. Çünkü 10 yılda yapılan hizmetler, şehrimizi ve ülkemizi çok ileri bir noktaya taşımıştır. İlçelerimize, belde ve köylerimize yapılan hizmetler artarak devam edecek. Zaten tek amacımız da bu hizmetleri daha da nasıl arttırabilirizi konuşmak; ilçe, belde ve köylerimizin isteklerini almaktır. Bu konuda elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayretinde olmaya devam edeceğiz.”
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA