• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Gençlik Liderin doğum gününü kutladı
28 Şubat 2012 Salı 14:34

AK Parti Gençlik Liderin doğum gününü kutladı

AK Parti Konya İl Gençlik Kollarının Anmak ve Anlamak Projesi devam ediyor. İl Gençlik Kolları, bu kapsamda hafta sonu Başbakan Erdoğanın doğum gününü bir konferans düzenleyerek kutladı.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları’nın “Anmak ve Anlamak Projesi” devam ediyor. İl Gençlik Kolları, bu kapsamda hafta sonu Başbakan Erdoğan’ın doğum gününü bir konferans düzenleyerek kutladı. Konferansta, bugüne kadar 200 binden fazla satışı ile Türkiye’de en fazla okunun ve ilgi çeken “Bir Liderin Doğuşu; Recep Tayyip Erdoğan” adlı kitabın yazarları Hüseyin Besli ve Ömer Özbay, Başbakan Erdoğan’ın siyasi hayatındaki önemli aşamaları katılımcılarla paylaştı.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Gençlik Kolları’ndan anlamlı program… İl Gençlik Kolları, Başbakan Erdoğan’ın doğum gününde bir konferans düzenledi. Konferansın konuşmacıları ise “Bir Liderin Doğuşu; Recep Tayyip Erdoğan” adlı kitabın yazarları Hüseyin Besli ve Ömer Özbay’dı.

Konevi Kültür Merkezi’ndeki programa Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakcı ve Hüseyin Üzülmez, Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Meram İlçe Başkanı Mustafa Ulvi Bezirci, AK Parti İl Başkanvekili Mustafa Erkuş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, Yönetim Kurulu Üyeleri ile il, ilçe ve belde gençlik kolları yönetimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kabakcı’dan gençlere önemli tavsiye; “Kendinizi çok iyi yetiştirin”

Programda konuşan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra bugünün aynı zamanda Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da doğum günü olduğunu dile getirdi. Başbakan Erdoğan ve Davutoğlu’nun doğum günün kutlayan Kabakcı, iktidar olarak gençlere ve gençliğe çok önem verdiklerini söyledi. Kabakcı; “Bizler bu ülkenin gençliğini yarının teminatı olarak görüyoruz ve gençlere yatırım yapıyoruz. Çünkü ülkenin geleceği onların elindedir. Bakın, gençliğinden bugününe kadar partinin her kademesinde görev alan Sayın Başbakanımız, bugün dünyanın en güçlü liderlerinden biri haline geldi. Bu hayatın, siz gençlere örnek olmasını istiyorum. Kendinizi çok iyi yetiştirmeniz ve Başbakanımızın yaşadıklarını anlamanızı diliyorum” dedi.

İzi; “Umudun adıdır Recep Tayyip Erdoğan”

Programda gençliğinden bugüne kadar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatını örnek almaya, anlatmaya ve anlamaya çalışacaklarını söyleyen AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, konuşmasına 19 yıl önce Hocalı’da Ermenilerin katlettiği Azeri vatandaşları anarak başladı. Dinine tarihine ve kültürüne sahip çıkan ve bu noktada sorumluluk alan bir gençliktir AK gençlik, diyen İzi: “Bugün liderimizin doğum günü. Rabbim ömrünü bereketli kılsın ve başımızdan eksik etmesin. Biz gençler olarak onun açtığı yoldan yürüyoruz. Bir gün bir yiğit çıkar, milletinin kötü gidişine dur der. Bu milletin üzerine sinmiş 200 yıllık eğilmişliğe dur deyip haydi doğruluyoruz diyen bir yiğidin adıdır Recep Tayyip Erdoğan. Bir liderin en önemli özelliği umut yayması ve özgürlüklere yüreklendirmesidir insanlığı. Bugün hem ülkesine hem bölgesine hem de dünyaya umudun adıdır Recep Tayyip Erdoğan. 3,5 soysuzun ardından zaarlık yapmayan, ecdadına sövdürmeyen inanmış adamın adıdır Recep Tayyip Erdoğan. Dininin, dilinin, beyninin, ilminin ve ırzının davacısıdır Erdoğan. Amacımız onu anlama ve anlatmaktır.”

Belsi: Recep Tayyip Erdoğan sahici biridir.

Programın moderatörlüğünü üstlenen Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Başbakan Erdoğan’ın siyasi hayatındaki merak edilen konular hakkındaki soruları yazarlara yöneltti. Aynı zamanda 22. ve 23 Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili de olan Yazar Hüseyin Besli, kitabı kaleme alma süreci ve bu süreçte yaşadıklarını anlattı. Başbakan Erdoğan’ı anlatmak için bir kitabın yetersiz kalacağını dile getiren Besli, kitabın hazırlanış aşamasında bir o kadar bilginin de kitapta yer almadığını kaydetti. Besli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısının en büyük sırrını ise şu sözlerle özetledi: “Başbakanımızın başarısının en büyük sırrının sahici olmasıdır. Öncelikle, her ortamda sahici davranıyor. Vatandaşa temas etmesini biliyor ve bu temas sonucunda mutlaka olumlu bir sonuç alıyor. İnsanlar onu kendilerinden biri olarak görüyor. Halk, Sayın Erdoğan’ın başarısını kendi başarısı olarak algılıyor. Teorik tartışmalarla vakit geçirmiyor. Denediği ve birebir sonuç aldığı yöntemlerin takipçisi oluyor ve bunu da sürekli geliştiriyor.

Özbay: O gerçek bir liderdir.

Daha çok Başbakan Erdoğan’ın özel hayatı ve yaşadıkları ile ilgili bilgilerini katılımcılarla paylaşan Yazar Ömer Özbay, tüm baskı ve engellemelere rağmen başbakan Erdoğan’ın hiçbir zaman pes etmediğini, bunun da başarısının en önemli bir başka unsuru olduğunu dile getirdi. Özbay; “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gençlik kollarından başbakanlığına kadar her zaman mücadeleyi, çalışmayı, yanındakileri motive etmeyi ve en önemlisi de pes etmemeyi ilke edindi. Her dönemde baskı ve engellemelerle karşılaştı, hapse girdi, ceza aldı. Ama O, hiçbir zaman pes etmedi. Daha da önemlisi yanındakilere de bu ilkeleri benimsetti. Dolayısıyla bu anlayışı onu gerçek bir lider yapıyor. O gerçekten büyük bir lider. Şimdiden dünyanın en önemli liderleri arasında gösterilmesi şaşırtıcı olmamalı.” dedi.
Programın sonunda AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi ve AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, yazarlara günün anısına çini işlemeli tabak hediye etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA