• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti bu ülkeye özgüven kazandırdı
13 Ağustos 2013 Salı 12:48

''Ak Parti bu ülkeye özgüven kazandırdı''

Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, partisinin 12. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir basın toplantısı düzenledi. Sorgun "Ak Parti'nin bu ülkeye en önemli kazanımı özgüven olmuştur.
Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, partisinin 12. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir basın toplantısı düzenledi. Sorgun "Ak Parti'nin bu ülkeye en önemli kazanımı özgüven olmuştur. Bunda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun büyük katkısı olmuştur" dedi.
 
Ak Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, partisinin kuruluşunun 12. yıl dönümü dolayısıyla belediye başkanları ve milletvekilleriyle birlikte bir basın toplantısı düzenledi. "Ak Parti milletin partisidir. Böyle yola çıktı ve bu yoldan hiç ayrılmadı" diyen Sorgun, girdiği bütün seçimlerden oyunu artırarak çıkan Ak Parti'nin iktidarı döneminde ilk kez darbecilerin yargı önüne çıkarıldığını belirtti. Ahmet Sorgun "Ak Parti'nin bu ülkeye en önemli kazanımı özgüven olmuştur. Bunda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun büyük katkısı olmuştur" dedi.
 
Ahmet Sorgun, Ak Parti iktidarı döneminde Konya'ya yapılan yatırımları da 2002 ve 2013 rakamlarını vererek anlattı. İşte o rakamlar:
 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA