• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti bölge istişare toplantısı yapıldı
28 Temmuz 2011 Perşembe 15:22

AK Parti bölge istişare toplantısı yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Komisyonunun bölge istişare toplantısı Konyanın İçeri Çumra beldesinde bazı belediye ve ilçe başkanlarının katılımıyla...
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Komisyonu’nun bölge istişare toplantısı Konya’nın İçeri Çumra beldesinde bazı belediye ve ilçe başkanlarının katılımıyla yapıldı.
 
Çumra, Bozkır, Akören, Seydişehir, Ahırlı, Yalıhüyük, Ereğli, Karapınar ve Emirgazi ilçe başkanları ile bazı belediye başkanlarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Beyazidi Bestami İnan, 12 Haziran’da gerçekleştirilen genel seçimlerde yoğun çalışan belediye başkanlarına teşekkür etti. Seçimlerde iyi bir sonucun alındığını ve bu sonucun sorumluluklarını arttırdığını kaydeden İnan, “Bu seçimlerde iyi bir tablo ortaya çıktı. Milletimiz AK Parti’ye geçmişte verdiği desteği daha da arttırdı ve 12 Haziran’da büyük bir destek verdi. Tabii ki, bu bizim sorumluluğumuzu daha da arttırdı. Yerel yöneticilerimizin teşkilatlarımıza verdiği büyük destek sayesinde ustalık dönemimiz başlamıştır” dedi.
 
Zaman kısıtlaması olmaksızın tüm belediye başkanlarının eksikliklerini dinlemek istediklerini vurgulayan İnan, “Yerel yöneticilerimiz, vatandaşların birebir hizmetlerini yerine getiren ve her zaman halkına hesap vermek zorunda olan kişilerdir. Bundan dolayı her zaman halkın içinde yer almak durumunda olan belediye başkanlarımızın hizmetlerinin kalitesi istişarenin verimliliği ile alakalı. Bu yüzden daha verimli olacağına inandığımız istişare toplantılarımızı seçim sonrası aldığımız bir kararla bölgesel yapmaya karar verdik. Zaman kısıtlaması olmadan istediğiniz sorunlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Biz de bunları kayıt altına alarak çözüm yollarını araştıracağız” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA