• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti binasına molotof yağdı
30 Temmuz 2010 Cuma 10:46

AK Parti binasına molotof yağdı

AK Parti Bağlar İlçe binasını, göstericiler molotof kokteyli yağmuruna tuttular
 
 
 Hatay'ın dörtyol ilçesinde çıkan olayları protesto etmek amacıyla 2 gün önce Diyarbakır'da Konuk Evi önünde bir araya gelen kalabalık grup ile polis arasında arbede yaşanmıştı.

Çıkan arbede sonrası polise grup tarafından molotof kokteyli, havai fişek ve taşlı saldırı yapılırken, poliste grubu dağıtmakiçinbiber gazı ve tazyikli su kullanmıştı. 

Gösterilerde Bayramoğlu durağınakadaryürüyen kalabalık grup, Batıkent kavşağında bulunan AK Parti İlçe binasına yaklaşık 20 kişilik bir grup tarafından molotof kokteyli atıldı. Kalabalık grubun geldiğini gören küçük yaşta bir çocuk bisikletini alarak olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, AK Parti binasından çıkan ve eve gitmek isteyen bir bayanda aynı şekilde yüzü maskeli kalabalığı görünce koşarak AK Parti binasına girdi. 

Göstericiler AK Parti'nin tabelasına ve camlarına nişan alarak attıkları molotoflardan bazıları ise kapının önünde bulunan park halindeki anraçlara isabet etti. Göstericilerin attığı molotof kokteyli görüntüleri ise AK Parti'nin güvenlik kameralarına saniye saniye böyle yansıdı. 

Diyarbakır Emniyet müdürlüğüne bağlı birimler güvenlik kamerasından yola çıkarak yüzleri kapalı olan ve molotof kokteyli atan şahıslar yakalamak için çalışma başlattı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA