• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti Beyşehir Nafiz Huğlu ile devam
24 Aralık 2011 Cumartesi 20:25

Ak Parti Beyşehir Nafiz Huğlu ile devam

Beyşehir'de AK Parti İlçe Teşkilatı'nın 4.olağan genel kurul toplantısında seçime tek liste ile giren mevcut ilçe başkanı Nafiz Huğlu güven tazeledi.
Beyşehir'de AK Parti İlçe Teşkilatı'nın 4.olağan genel kurul toplantısında seçime tek liste ile giren mevcut ilçe başkanı Nafiz Huğlu güven tazeledi.
Beyşehir Belediyesi Göl Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış, Gülay Samancı, Hüseyin Üzülmez, Harun Tüfekçi, AK Parti eski Konya Milletvekili Ahmet Büyükakkaşlar, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Mustafa Erkuş, il başkan yardımcıları, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, Derebucak İlçe Belediye Başkanı Bahattin Özdemir, partili belde belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, partililer ve delegeler katıldı.
Kongrede kürsüye gelen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, büyüyen Türkiye içerisinde Konya nasıl gelişiyorsa Beyşehir-in de büyüyeceğini ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hak ettiği hizmeti fazlasıyla alacağını söyledi.
 
Beyşehir'in AK Parti'nin girdiği tüm seçimlerde oy ortalamasını yükselttiğini, ülkenin aydınlık geleceğine büyük destek olduğunu belirten Akış, konuşmasında kongrelerin AK Parti için önemli bir dönemeçlerden bir tanesi olduğunu da ifade ederek, ''Kongrelerimiz bir yenilenme sürecidir aynı zamanda. Kurumsallaşmamızı en üst noktaya çıkardığımız çalışmalarımızdır bu çalışma. Bir şenlik havasında geçen bu kongremizde birlik ve beraberliğimizi bir kat daha artıracağız. AK Partinin gücüne güç katacağız'' dedi.
 
AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise konuşmasında Fransa milli meclisinde alınan son kararı değerlendirdi. Samancı, ''Umariz ki, bu derecede ciddi anlamda yanlışlık yapılmış olan bu tasarı, senatodan kabul edilmiş bir şekilde yine çıkmaz'' dedi.
 
AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi de AK Parti'nin icraatları ile kendisini ispat etmiş bir iktidar partisi olduğunu vurgulayarak, ''Milletin isteğini, arzu ettiğini sadece uygulamaya geçiren, milli iradenin hakim olması için gayret gösteren bir siyasi parti ve milletin kurduğu bir parti, hamd olsun bu milletin kurmuş olduğu parti her seçimde oylarına artırarak adeta bir kartopu gibi büyüyerek gidiyor, tabii ki istikametimiz milletimize daha fazla hizmet etmektir'' diye konuştu.
 
AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez de AK Parti'nin 10 yıl evvel ülkenin içine düştüğü bataklıktan, zorluktan, sıkıntıdan ve ülkenin uçuruma yuvarlandığı bir anda halkın içerisinden, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde tezahür eden bir parti olduğunu vurgulayarak, ''Yani halkımızın, sizlerin ortaya çıkardığı bir partidir ve on yıllık süre içerisinde bu ülkede 'yapılamaz' denilenler yapıldı. 'Olmaz' denilenler oldu, gerçekten çok büyük hizmetler yapıldı'' diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından yapılan oy sandığı delegelerin önüne gelirken, seçim sonucu yeni yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile il delegeleri belirlendi.  ...
 
AK PARTİ BEYŞEHİR İLÇE BAŞKANI NAFİZ HUĞLU GÜVEN TAZELEDİ
 
....
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA