• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatında bayramlaşma
26 Eylül 2015 Cumartesi 13:03

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Türkiye'nin halen sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, "Sıkıntılar yaşanıyor, ama her sıkıntının sonu ferahtır inşallah"dedi.

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı'mda düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Türkiye'ye yönelik saldırılara dikkat çekti.

Türkiye'nin çoklu bir saldırıyla karşı karşıya olduğuna vurgu yapan Babaoğlu,  "Bir yandan dış destekli medya, bir yandan paralel örgüt, silahlı PKK örgütü bunların hep beraber çoklu bir saldırısı altındayız" dedi.

Bu saldırıların ülkenin istikrarının bozulmasına, tekrar müstemleke bir ülke olmasına ve IMF'ye mahkum, sürekli borç alan ve sürekli faiz ödeyen bir Türkiye olmasına yönelik olduğuna işaret eden Babaoğlu, şunları kaydetti:

"Tüm bunların temelinde ekonomik nedenler yatıyor. Bizi, Türkiye'yi, bazı odaklar zincirleyecekler ve faizle para verecekler, kendileri yaşayacaklar, biz de onlara köle gibi çalışacağız. Eskiden düzen buydu, AK Parti'ye kadar sistem buydu, bir gecede binde on binlik faizleri gördü bu ülke. On bin defa fakirleşti bir gecede. Yani, cebimizdeki on lira pula döndü bir gecede. Dolayısıyla bunları birçok arkadaşımız hatırlıyor. Bizi tekrar köle yapıp, onlara çalışmayı, onlara faiz parası  akıtmayı istiyorlar. Yani işin aslında çoğu bu, ikinci konu ise, 7 yönden İslam dünyasının temsilcisi ülkeyiz biz. İslam dünyasında tek aklı başında ve hakikaten birçok ülkelere karşı rekabet edebilecek seviyede bir ülkeyiz ve bizi örnek almaları hoşlarına gitmiyor. Bu iki nedenden dolayı bize saldırıyorlar bol miktarda. Ama şükürler olsun Recep Tayyip Erdoğan gibi bu davanın kurucusu, lideri ortaya çıktı 2001'de ve böyle bir davayı kurdu, inanan insanlarla beraber hani 'erdemliler hareketi' dediğimiz ağabeylerimizle bu davayı kurdular. Bu dava, boş temeller üzerine kurulmuş bir dava değil, bu dava bir hak batıl mücadelesi davasıdır."

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da konuşmasında, Beyşehir'de hayata geçirilecek projeleri anlattı.

Yaklaşık 5,5 milyon liralık bir yatırım olan Beyşehir Kültür Merkezi'nin ihalesinin yapıldığını ve Kasım ayına kalmadan da temelinin atılmasının planlandığını vurgulayan Özaltun, yeni dönemde 67 mahalleye birden hizmet vermeye başlayan bir  İlçe Belediyesi haline dönüştüklerini hatırlatarak, "Tüm mahallelerimiz için şunu söyleyebiliyoruz artık, her mahallede 'şunu şunu' yaptık diyebileceğimiz hizmetlerimiz var, bu bizi mutlu ediyor. Göreve başlayalı daha 1,5 yıl bile olmadı, bu süreçte biz 67 mahallemize küçük de olsa dokunuşlar yaptık. İnşallah 5 yıllık süreçte çok daha fazla hizmet ve proje gelecektir. Bundan içiniz rahat olsun" diye konuştu.

Bayramlaşma programına AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ekici, ilçe gençlik ve kadın kolları mensupları ve partililer katıldı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA