• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti başkanlarından MÜSİADa ziyaret
18 Haziran 2013 Salı 18:05

AK Parti başkanlarından MÜSİAD'a ziyaret

AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, Meram İlçe Başkanı Mustafa Ulvi Bezirci ve Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, ayrı zamanlarda MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek’i ziyaret etti.
EL BİRLİĞİ İÇİNDE HAREKET ETMELİYİZ

Dr. Lütfi Şimşek’e hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, “MÜSİAD; Konya için önemli sivil toplum kuruluşlarından birisi. Bu zamana kadar şehrimiz için yaptığınız çalışmaları takdirle izliyoruz. AK Parti Selçuklu ilçe teşkilatı olarak bizler de ilçemizde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şehrimizin daha iyi noktalara taşımak için el birliği ile hareket etmemiz gerekli” dedi.

ORTAK PROJELERDE YER ALMAYA HAZIRIZ

AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Ulvi Bezirci de MÜSİAD’ın çalışmalarının Konya’ya önemli katkılar sağladığını belirtti. Bezirci, “MÜSİAD bu zamana kadar şehrimizin değerinin artması adına önemli işler yaptı sizlerle birlikte bu başarıların daha da artacağına inanıyoruz. Bizler de Konya’mızın önemli ilçelerinden olan Meram için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerle şehrimiz ve ilçemiz için ortak projelerde yer almaya hazırız” dedi.

KONYA’NIN GELİŞİMİNE ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLADINIZ

MÜSİAD’ın Konya için önemine değinen AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal da, “MÜSİAD geçmişte Konya sanayisinin gelişmesi ve büyümesi yolunda edindiği misyonu bugün de devam ettirmekte. Bu noktada size verilen desteğin artarak devam edeceğine inancım tamdır. Bizler de şehrimizin gelişiminde için yapılacak çalışmalara ortak olmaya her zaman hazırız” şeklinde konuştu.

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek de ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek MÜSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi. MÜSİAD’ın sanayici ve iş adamlarımızın birlikteliği ile şehri daha yüksek noktalara taşımak istediğini belirten Şimşek, “Bundan önceki başkanlarımız şehrimizin değerini yükseltmek, ticaretini arttırmak için var güçleri ile çalıştılar. Bugün şehrimizin yakaladığı ihracat rakamları bunun bir göstergesi. Bizler de devraldığımız bu bayrağı daha yükseğe çıkartmak için var gücümüzle çalışacağız” ifadesini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA