• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Altınekin Gençlik Kolları’nda Baki Şaka Dönemi
02 Şubat 2015 Pazartesi 15:46

AK Parti Altınekin Gençlik Kolları’nda Baki Şaka Dönemi

İSMAİL POÇAN / YENİ HABER

AK Parti Altınekin İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın 4. olağan kongresi yapıldı. Altınekin Belediyesi Kongre Ve Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda Gençlik Kolları Başkanlığına Baki Şaka seçildi.

 

AK Parti Altınekin İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın 4. olağan kongresi yapıldı. Altınekin  Altınekin Belediyesi Kongre ve Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Kongreye Ak Parti Altınekin İlçe Başkanı Mustafa Hançerli, İl Gençlik Kolları Başkanı Selman Özboyacı, İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu, Altınekin Belediye Başkan Vekili Sami Yatgın, Altınekin Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Altınekin Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.  Yapılan genel kurulda Gençlik Kolları Başkanlığına Baki Şaka seçildi.

 

ALTINEKİN GENÇLİĞİ YENİ TÜRKİYE’DE ROL ALACAK

 

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Selman Özboyacı Altınekin gençliğinin de yeni medeniyet tasavvuru ve Yeni Türkiye olgusu içerisinde aktif olarak rol alması gerektiğini kaydetti. Ak Parti Altınekin İlçe Başkanı Mustafa Hançerli ise bu zamana kadar yapılan seçimlerde hükümeti en fazla destekleyen ilçeler arasında 3. sırada yer aldıklarını ve bundan sonra da bu desteğin artarak devam edeceğini söyledi.

Ak Parti Altınekin Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Baki Şaka ise Altınekin’de gençlik ile ilgili yeni projelerin düzenleneceğini gençliğin doğru yönlendirilmesi ve başarılı olması yönünde faaliyetlerin, söyleşilerin, seminerlerin yapılacağını söyledi. Bunun yanında Altınekin’de Ak Parti gençliğinin üye sayısının üç katı daha artırılacağını kaydetti.

Genel kurul sonunda yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Baki Şaka, Adem Koç, Ahmet Tekeli, Celal Öztürk, Halil İbrahim Kurt, Hasan Yaprakçı, Hüseyin Toy, M.Bahadır Köroğlu, Mehmet Koyuncu, Mehmet Yaprakçı, Mesut Tuncer, Muhammet Bağcı, Oğuzhan Akbulut, Şahin Tuncer, Turgut Koç. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA