• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti Allahın bir lütfudur
22 Ocak 2012 Pazar 17:22

'Ak Parti Allah'ın bir lütfudur'

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, AK Parti'nin her türlü entrikaya karşı dik durduğunu belirterek, "AK Parti'nin işi hizmet etmek. AK Parti Allah'ın ülkemize bir lütfudur.

AK Parti İnegöl ilçe teşkilatının kongresine katılan Arınç, Kültürpark Kapalı Spor Salonu'na alkışlarla geldi. Partilileri selamlayan Arınç, daha önce siyasi hayatta birlikte çalıştığı Halil İbrahim Çamlıdere isimli bir vatandaşa sarılarak sohbet etti. Arınç, İnegöl'ün şimdiye kadar seçimlerde büyük başarılar elde ettiğini belirterek, "İnegöl seçimlerde her zaman başpehlivan olmuştur" dedi.

Anayasa değişikliği referandumunda CHP, MHP ve BDP'nin 'hayır' dediğini ifade eden Arınç, "Hayır kampanyalarına katıldılar. Tek başına AK Parti evet kampanyasını yürüttü. SP, BBP ve birkaç partinin desteğiyle yurttaşlarımız 26 maddeyi söküp çıkardı. Adnan Menderes dönemini bilirsiniz. 1960 yılında darbe oldu. Bir sene sonra Adnan Menderes'i sonra sehpaya gönderdiler. 1980'de de darbe oldu. Çok sayıda kişi idam sehpasına gitti. Türkiye bir zulüm dönemi gördü. İşte sizin yüzde 73'le evet oy verdiğiniz anayasa değişikliği sayesinde darbecilerden hesap soruluyor. Mahkeme 4 Nisan'da başlıyor. 32 sene sonra hakim karşısına çıkıyor. Yaptığımız iş büyüktür. İşimiz halkımızın emrinde olmaktır. Onda haklı taleplerinde yardımcı oluyoruz. Halka sırt dönerseniz geçmişte pek çok partinin başına geldiği gibi sizi alaşağı eder. Öbür partilerden birisine benzer olursak, hizmet kervanı duracak olursa, bize de halkımız dersini verir. Attığımız her adımın, yaptığımız her işin, söylediğimiz her sözün hesabını vereceğiz.
Allah yolumuzu açık etsin" diye konuştu.

"AK PARTİ ENTRİKALARA KARŞI DİMDİK DURDU"

Ak Parti üzerinde entrikalar yapıldığını söyleyen Arınç, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"AK Parti adam gibi durdu bu entrikalar karşısında. Cesur olacağız. İlkeli olacağız diye millete söz vermiştik. AK Parti'nin işi hizmet etmek. AK Parti Allah'ın ülkemize bir lütfudur. Bu hizmetler kolay yapılmıyor. Buluyoruz çok şükür. Milletten alıyoruz çalışıyoruz ve çabalıyoruz. Havuzda topluyoruz. Millete hizmet olarak geri veriyoruz. Eskiden bu havuzlar birilerinin cebine giderdi. Yolsuzluk yaparlardı. Yolsuzluk onlarda kalsın. Biz yol yapıyoruz. Onlar da yolsuzluklarla, milleti yoksullaştırdı. Aramızdaki fark bu. Milletin malına el uzatanlar geçmişte kaldı."

Bursa'daki ilçelerde AK Parti kongrelerinin başarılı bir şekilde tamamlandığını söyleyen Arınç, "Bu süreçte bu kongrelerin büyük bir kısmında hazır bulundum. Hepsi de birbirinde güzel oldu. Hepsinin sonuçları hayırlı olacak. O yüzden bu kongrelerimize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Arınç, bir restorana gelerek yemek yedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA