• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Parti Akşehir’den vefa toplantısı
20 Ekim 2015 Salı 16:32

AK Parti Akşehir’den vefa toplantısı

AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı Halkla İlişkiler Birimi vefa toplantısı düzenledi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıya,AK Parti eski yönetim kurulu üyeleri,eski belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri, mevcut yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Akşehir Kent Ormanı’nda düzenlenen toplantıda AK Parti’nin eski ve yeni üyeleri bir araya geldi. AK Parti Konya Milletvekili ve 26.Dönemde yine 2. sıra adayı olan Dr.Mustafa Baloğlu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs’ün de katıldığı toplantıda gündeme ve 1 Kasım genel seçimlere yönelik açıklamalar da  yapıldı.

ÖRS: MESELE ÜLKE MESELESİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı A.Bahadır Örs bugüne kadar emeği olan teşkilatlarda görev yapan yöneticilere ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başladı. Örs sözlerine şöyle devam etti: ‘‘ Vefa denilince akla sadece bir semt ismi değil en güzel vefa örneği sergileyen Sn. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız gelmekte. Bizler de Yeni Türkiye’nin mimarları olma gayretinde ve ülkemize,şehrimize hizmet etme çabasındayız.Kişisel bazı sorunlar olabilir,bizlerin hataları kusurları olabilir ama bunlar kesinlikle davaya küsmeyi gerektirmez.Gün birlik beraberlik içerisinde hareket etme, Ak Parti’ye davamıza sahip çıkma günüdür.Durum ortada yine bütün güçler birleştiler adeta Ak Parti’nin karşısına kale gibi dikildiler.Boş söylemlerle,iftiralarla,yalanlarla  vatandaşın kafasını karıştırma çabasında olanlar, inanın bu ülkeyi ve şehri sevmeyen kişilerdir.1 Kasım Seçimleri’nde Konya’nın evladı Sn.Başbakanımız  Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu’na ve hem Genel Merkezdeki görevleri ile partimiz için önemli bir isim olan hem de şehrimize kimi zaman  kolayca söyleyip geçtiğimiz milyonlarca liralık yatırımın kazandırılmasında emeği bulunan Dr.Mustafa Baloğlu’na destek olmak boynumuzun borcu.Projeleri Ak Parti’nin projelerini eleştirmek hayali söylemlerden ibaret olan,terör ve slogan üzerinden siyaset yapmaya çalışanların karşısında vizyonu ile hedefleri ile adeta birilerinin hedefi haline gelen Ak Partimizi 1 Kasım günü tek başına iktidar yapmak için gelin hep beraber gece gündüz çalışalım,gayret gösterelim’’ dedi.

AKKAYA: ESKİ YENİ YOK, BİRLİK VER BERABERLİK VAR

Toplantıda açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Yük Müh. Salih Akkaya, parti üyelerine birlik ve beraberlik mesajı verdi. Eski üye, yeni üye yok diyen Akkaya: “Seçime gidiyoruz. Ben şunu gördüm. Bu seçim önemli, fakat artık bütün seçimler önemli. Geldiğimiz bu noktada konu dava meselesi; AK Parti meselesi değil konu devlet meselesi, memleket meselesi, bunun içindir ki bir ve beraber olma dönemi. Geçmişte görev yapan herkesten Allah razı olsun. Her kişi ayrı ayrı üzerinize düşen görevi yaptı. Bugün resmi görev olmamış olabilir ama birlik ve beraberlik içerisinde olmak gerçekten önemli. Eski yeni yok, birlik ve beraberlik var. Bir olma diri olma ve birlik olmamız gereken bir gündeyiz. İnşallah bu birlik ve beraberlikle 1 Kasım’da hemşehrimiz Ahmet Davutoğlu önderliğinde iktidara geleceğiz. Akşehir’de bu amaçla çalışmalarımız sürüyor. Bize olan desteğin her geçen gün arttığına şahit oluyoruz” ifadelerine yer verdi.

BALOĞLU: ZAMAN, SEN BEN ZAMANI DEĞİL, TÜRKİYE OLMA ZAMANI

“Aslında Partimizin  kişilere değil, kişilerin partiye vefa göstermesinin gerektiği günlerden geçiyoruz” diyerek parti üyelerine seslenen AK Parti Konya Milletvekili ve şimdi de 2. sıra adayı olan Mustafa Baloğlu, hiç kimsenin bu davanın bulunulan görevler itibariyle  kalıcı temsilcileri olmadığını belirtti. Baloğlu birlik ve beraberlik mesajını verdiği konuşmasında: “Dün, bu parti içerisinde görev alan başka arkadaşlarımız vardı, bugün başka arkadaşlar var ve yarın da başkaları olacak. Benim öğrenciliğim döneminden itibaren 3 davam oldu. Birincisi İslam Davası, ikincisi ülkem için yüklenmiş olduğum dava ve üçüncüsü de şehrim için olan davam. Bunun dışında hiçbir şey benim önceliğim olmadı. Kırgınlık, dargınlık bunları hepimiz yaşadık. Ama bunları bir kenara bırakarak sadece şehrimiz, ülkemiz için var gücümüzle çalışmalıyız. Devir küçük hesap yapma devri değildir. Devir bir takım mensubiyetlerin, bir takım çıkar savaşlarının veya kişisel egoların gündeme getirileceği ve bunun hesabının yapılacağı devir değildir. Bugün hem ülkemizin, hem de İslam âleminin yaşadığı durumu hep beraber görüyoruz. Biz bunun için mücadele ediyoruz ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu kadar önemli konuların içerisinde ufak tefek şeylerle gün geçirmek çok basit olur. Bu şehir ve ülke hepimizin, bu dava ve AK Parti de hepimizin. AK Parti İlçe teşkilatımızın kurucularından bazı arkadaşları görüyorum. Ve bütün arkadaşlarımız, AK Partili olmakla birçok şeylerini kaybettiler. İşlerinden kaybettiler, zamanlarından kaybettiler,belki ailelerine yeterince zaman ayıramadılar. Ama 13 yıldır ülkenin istikrarlı yürümesini ve büyümesini sağlayan halkanın, davanın içerisinde yer aldılar. Bu görev büyük bir şeref ve vefalardan en önemlisidir. Büyük fedakârlıklarla bu partinin içerisinde mücadele ediyoruz. Ve geçmişe baktığımızda da iyi ki buradayız diyoruz. Ve bu davaya karşı olan, bu halkaya karşı olanların karşısında olmaya devam edeceğiz. Ülkenin ilerlemesini istemeyen,kin besleyen kişilere karşı mücadelemiz de sürecek. Zaman birlik içerisinde hareket etme ve beraber olma zamanıdır. . Zaman sen ben davası değil. Bir olma, birlik olma ve Türkiye olma zamanıdır. Bunun için kimse beni çağırmadı, ben davet edilmedim dememeli, parti kimseye çağrı yapmaz. İlçe teşkilatı, il teşkilatı ve genel merkez kimsenin malı ve mülkü değildir. Parti hepimizin evidir. Akşehir’de birlik beraberlik havası var. Hiçbir zaman araya fitneyi sokmamaya gayret ettik.  Kimse benim sayemde bu parti ayakta duruyor benim sayemde seçim kazandık demesin. Başarı varsa hepimizin başarısı, başarısızlık varsa yine hepimizin başarısızlığı  ” sözlerine yer verdi.

Toplantı görüş ve önerilerin ardından sona erdi.          

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA