• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti Akşehir, 66. ilçe danışma meclisini gerçekleştirdi
30 Mayıs 2017 Salı 12:17

Ak Parti Akşehir, 66. ilçe danışma meclisini gerçekleştirdi

AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı 66. İlçe Danışma Meclisi’ni Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Gündeme yönelik önemli açıklamaların yapıldığı, çalışmaların değerlendirildiği toplantıya AK Parti Akşehir İlçe Başkanı A. Bahadır Örs, Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Koordinatörü M. Kemal Avcıoğlu, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Sağbili, Mustafa Özkaya, AK Parti Akşehir Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri, Mahalle Başkanları ve yönetimleri ile partililer katıldı.

İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Ahmet Sorgun'un göndermiş olduğu mesaj okundu ve ardından Divan heyetinin seçilmesine geçildi.

Divan heyeti seçilmesinin ardından ilk olarak konuşmayı İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı A.Bahadır Örs katılımcıların Ramazan'ı Şerif-i'ni tebrik ederek sözlerine başladı.

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Örs, “Bizler Ak Parti Akşehir İlçe Teşkilatı olarak tarihi referandum sonrası , başta belediye başkanımız,yönetim-meclis üyelerimiz olmak üzere, 1092 numaralı Sandıkta neden %100 oy alamadık da %91,76'da kaldık, 1147 numaralı Sandıkta oy kullanan vatandaşlarımız neden %64,56 hayır yönünde tercihlerini kullandılar? Sorularının cevabı üzerinde mesaimizi harcıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, Belediye çalışmalarıyla ilgili sunum gerçekleştirdi.

Yapılan ve yapılacak olan projeleri anlatan Başkan Akkaya, gündeme yönelikte açıklamalara yer verdi.

16 Nisan 2017 tarihinde vatandaşların geleceğimize yönelik önemli bir karara imza attığının altını çizen Akkaya, “Partimizin Genel Başkanlığına tekrar geçen Cumhurbaşkanımız ve kurucu genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, halkımızdan aldığımız güçle, yeni atılımlara imza atacağız” dedi.

Yol, doğalgaz ve alt yapı çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Akkaya, “Belki de uzun süre tekrar dönüp bakmayacağımız bir alt yapı çalışması devam etmekte.Alt yapı, doğalgaz çalışması dolayısıyla kazılan bölgeleri hemen kapatıp yollarımızı açmaya gayret gösteriyoruz,biraz zahmetli zor çalışmalar bunlar.Kalıcı rahatlıklar için geçici rahatsızlıklar olabiliyor,vatandaşımızdan biraz sabırlı olmalarını rica ediyoruz.Ayrıca yine belediyemiz ve milli eğitim bakanlığımız işbirliği ile Türkiye genelinde Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması gerçekleştiriyoruz.81 İlde şu anda çocuklarımız Hocamızın fıkralarımı canlandırıyorlar,elemeleri devam ediyor.Bu büyük bir organizasyon,inşallah finalini de büyük bir coşku ile gerçekleştirmiş olacağız." dedi.

66. İlçe Danışma Meclisinin hayırlı olmasını temenni eden Başkan  Akkaya, Ramazan ayının hayırlı olmasını diledi.

Yeni anayasa ile vesayete son verildiğini, halkın 16 Nisan’da bunun sıradan bir seçim olmadığını kanıtladığını ifade eden AK Parti Konya Yönetim kurulu Üyesi ve İlçe Koordinatörü M. Kemal Avcıoğlu, “16 Nisan’da genel seçim veya yerel seçim yapılmadı. Burada milletimizin kendi geleceği ile  ilgili bir seçim söz konusuydu. Bu açıdan 16 Nisan’da yaptığımız referandum tarihi bir seçim oldu.” sözlerine yer verdi.

Konuşmaların ardından soru cevap bölümüne geçilen İlçe Danışma Meclisi'ne Konya Milletvekili Halil Etyemez'in, yengesinin vefatı sebebiyle katılamadığı öğrenildi.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA