• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti Akörenkışlada çalışmalarına devam ediyor
01 Mart 2014 Cumartesi 16:30

Ak Parti Akörenkışla'da çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Konya'nın merkez Karatay ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Konya'nın merkez Karatay ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. 
Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Bestami İnan, Belediye Başkan Adayı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve parti mensupları Büyükşehir Yasasıyla Karatay ilçesinin mahallesi olan Akörenkışla’da vatandaşlarla bir araya geldi.
İl Yönetim Kurulu Üyesi Bestami İnan, 28 Şubat Darbesi’nin millete yapılan bir darbe olduğunu belirterek, “Koalisyonlu geçen 90’lı yıllardan sonra 28 Şubat’ta merhum Başbakan Erbakan’ın başına getirilen sonu, iktidarın elinden nasıl alındığını hep birlikte yaşadık. Belki gençler bilmez ama burada yaşı müsait olan amcalarımız, ağabeylerimiz var, hepsi de biliyor. Bu aslında millete yapılan bir darbeydi” dedi. İnan, “Dünya’nın egemen güçleri, Türkiye’deki taşeronları vasıtasıyla önce asker yoluyla darbe yapmaya çalıştılar, millet gördü gerçeği sonuç almadı. Yargı darbeleri yapmaya çalıştılar, sonuç almadı. Daha sonra türlü entrikalar ile partimizi, başta Genel Başkanımız ve Başbakanımızı itibarsızlaştırma hareketinin içine girdiler. Muhtar bile olamaz, bir iki dönem Başbakanlık yapsın sonra vururuz silleyi göndeririz diyorlardı. Ama bu aziz millet sahip çıktı. Bu aziz millet kendi iktidarına verdiği iradeye, müdaheleyi asla kabullenmediği için bu işe sonuna kadar karşı çıktı. İşte bu hesabı yine 30 Mart’ta millet görecek” diye konuştu.
Ak Parti Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise, “Maddi manada güçlü, iş makineleri yeni, personeli kaliteli bir belediyeyiz. Bunu daha önce şehirler için kullanırken şimdi belde ve köylerimizde kullanacağız” şeklinde konuştu. Başbakan’a destek verilmesi gerektiğini kaydeden Başkan Hançerli, “Buralarda öyle bir destek vereceksiniz ki, AK Parti’ye, bana değil sayın Başbakan’a öyle bir destek vereceksiniz ki hizmetler buraya aksın. Hepimize sayın Başbakan’a omuz vermek düşüyor” ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA