• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK  Gençlik’ten bayanlara yönelik “Diriliş Muştusu Kampı”
03 Ekim 2016 Pazartesi 13:14

AK Gençlik’ten bayanlara yönelik “Diriliş Muştusu Kampı”

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Diriliş Muştusu Kampları”nın 4’üncüsü Kastamonu’da gerçekleştirildi.

15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında Taksim’e kamyonla çıkan Şerife Boz da bayanlara yönelik yapılan kampa katıldı. O gece yaşadıklarını katılımcılarla paylaşan Şerife Boz; “Hiç korkmadım. Bir daha olsa gözümü kırpmadan bir daha giderim. Yeter ki bu millet bu devlet yaşasın” dedi.

250 genç bayanın katıldığı program, Kastamonu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kadıdağı Gençlik Kampı’nda yapıldı.

Çeşitli etkinliklerin yapıldığı kampa, 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında Taksim’e kamyonla çıkan Şerife Boz da konuşmacı olarak katıldı.

dirilis-mustusu-kampi-2.jpg

Şerife Boz; “Bir daha olsa yine giderim”

O gece yaşadıklarını katılımcılarla paylaşan 15 Temmuz Gazisi Şerife Boz; “Bana gitme dediler ama ben gitmekte kararlıydım. O gece çok şey yaşadım. Bağıranlar çığlık atanlar, tekbir getirenler… Üzerimizden uçaklar füzeler geçti. Ağladığım anlar da oldu ama çok dua ettim, tekbirler getirdim bol bol. Tankların önüne kadar gittim. 10 yaşında torunum vardı onu da götürmüştük. Yani hiç korkmadım ve her şeyi göze alarak oraya gittim. Ben Cumhurbaşkanımıza bir şey yapacaklar diye çok korktum ve gittim. Bir daha olsa gözümü kırpmadan bir daha giderim. Yeter ki bu millet bu devlet yaşasın. Allah bu millete zeval vermesin” dedi.

Kastomu’nun tarihi ve turistik yerlerini de ziyaret eden katılımcılar, kampta önemli programlarla kampı tamamladılar. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA