• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Gençlikten 10 günde 10 bin kumanya
30 Temmuz 2012 Pazartesi 13:25

AK Gençlik'ten 10 günde 10 bin kumanya

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, iftara yetişemeyen vatandaş ve esnafa kumanya ikramında bulunuyor. AK Gençlik, 10 günde tam 10 bin kumanya dağıtacak.
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Gençlik Kolları’ndan anlamlı proje… AK Parti İl Gençlik Kolları, iftara evlerine yetişemeyen vatandaş ve esnafa iftariyelik kumanya ikram ediyor.
Kayalı Park, Alâeddin İş Bankası önü ile otobüs ve tramvay durakları önlerinde kurulan stantlarda vatandaşa kumanya dağıtılıyor. İftar saatlerinde otobüs ve tramvaylardaki yolculara da ikram edilen kumanyadan bir hayli memnun kalan vatandaş ve esnaf ise AK Parti İl Gençlik Kolları yönetimine teşekkür etti.
Proje konusunda bilgi veren AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, söz konusu proje ile toplumsal yardımlaşma ve paylaşımın güzel bir örneğini sergilediklerini ifade etti. Hazırlanan kumanyaların iftar saatlerinde dışarıda olan, çalışan ya da evlerine yetişemeyen şehir sakinlerine dağıtıldığını aktaran Başkan İzi; “Özellikle iftar saatlerinde çalışanlar, yolcular ve evine yetişemeyenlerin iftar yapmalarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Üç farklı yerde kurulan stantlarımızda hazırladığımız iftariyelikler vatandaşlarımıza ikram ediliyor. 10 gün sürecek projemizle 10 bin kumanya dağıtmayı hedefliyoruz. Vatandaşımızın projemize ilgi göstermesi bizleri çok mutlu etti. Yüce Allah’ın tutulan oruçları kabul etmesini diliyor ve tüm halkımızın Ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyorum. Projede emeği ve desteği geçen herkese de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA