• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AK Gençlik Karatayda kupa heyecanı
15 Temmuz 2012 Pazar 11:27

AK Gençlik Karatay'da kupa heyecanı

Ak Parti Karatay Gençlik Kollarının 3 Geleneksel Bölgeler Arası Futbol Turnuvasının kupa töreni Aslanlı Kışla Spor Tesislerinde gerçekleştirildi.
Ak Parti Karatay Gençlik Kolları’nın 3 Geleneksel Bölgeler Arası Futbol Turnuvası’nın kupa töreni  Aslanlı Kışla Spor Tesislerinde gerçekleştirildi.
        Kupa  töreninde Karatay Belediye Başkanı  Mehmet Hançerli, Ak Parti Karatay ilçe başkanı Ömer Ünal, Yarma Belediye Başkanı Mustafa  Sarıca, Hayıroğlu Belde Belediye Başkanı  Mustafa Geçgil, Ovakonagı Belediye Başkanı Nuh Özdemir,  Ak Parti Karatay   İlçe Gençlik Kolları  başkanı Bahadır Bayrakçı, Gençlik kolları mahalle temsilcileri ve çok sayıda parti mensubu hazır bulundu.
        Kupa töreninin açılış konuşmasını yapan Ak Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Bayrakçı  Aslanlı Kışla  Spor Tesislerini bir aylık zaman içerisinde kapılarını Karatay gençliğe açan yönetime teşekkür etti. Karatay Gençlik Kolları olarak bu turnuvayı düzenlemenin en büyük sebeplerinden birinin 55 mahalle temsilcimizin  kaynaşmalarını sağlamak şampiyon olan 3 bölge temsilcisini kutluyorum dedi.  Bayrakçı burada önemli olan şampiyonluk değil arkadaşlık bağlarımızı güçlendirmek  ve yapmış olduğumuz turnuvadan sadece bir  şampiyonun olmadığını    bütün mahalle temsilciklerinin şampiyon olduğunu ve  turnuvaya katılan  tüm 55 mahalle temsilcimize teşekkür ederek şimdiden 4.turnuvaya da katılma   sözünü aldıklarını ifadelerinde bulundu. Karatay Belediye Başkanı Mehmet  Hançerli’ye  ve Ak Parti Karatay başkanlarına desteklerinden dolayı  teşekkür etti.
        Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal ise konuşmasında Karatay Gençlik kollarımıza ve yönetimine böyle  güzel bir organizasyondan dolayı tebrik etti. Turnuvaya katılan mahalle temsilcilerine de teşekkür ederek şampiyon olan 3’üncü böllge temsilcisini de kutlayan Ünal, Karatay  Gençlik kollarının  yapacağı tüm projelerde yanlarında olduğunu sözlerine ekledi.
Son olarak söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, şampiyon olan takımı tebrik ederek burada önemli olan şampiyon olmak değil birlik ve beraberliğin sağlanması olduğunu söyledi. AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kollarının her türlü faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirten Hançerli, çalışmalarında başarılar dildi.
Konuşmaların ardından turnuvada birince gelen takım şampiyonluk kupasını Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’den aldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA