• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Belediyecilik ile birlikte hizmet anlayışı değişti’
22 Ağustos 2009 Cumartesi 14:15

'Ak Belediyecilik ile birlikte hizmet anlayışı değişti’

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Konyaya gelen TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycıyı makamında ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için Konya’ya gelen TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’yı makamında ziyaret etti.

Meclis Başkanvekili Pakdil, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Meram Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında Pakdil’i bilgilendiren Başkan Kalaycı, ayrıca kültürel ve sosyal alanlardaki yapılan çalışmalarla da ilgili kısa bilgiler verdi. Başkan Kalaycı’yı dikkatle dinleyen Pakdil ise; Türkiye’de Yerel Kalkınma’nın başlamasıyla birlikte şehirlerimizin hızla geliştiğini, AK Belediyecilik ile birlikte hizmet anlayışında ciddi değişiklikler olduğunu ve bu gelişmelerin vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılandığını ifade etti.

Ziyaret sonunda Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Meclis Başkanvekili Pakdil’e hakkaklık sanatı ile işlenmiş bir tablo hediye etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA