• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ailesi Karakoç öldü haberlerinden rahatsız
25 Nisan 2012 Çarşamba 09:15

Ailesi 'Karakoç öldü' haberlerinden rahatsız

Şair ve ozan Abdurrahim Karakoç'un öldüğü haberlerine ailesi tepki gösterdi.

Şair ve ozan Abdurrahim Karakoç'un öldüğü haberlerine ailesi tepki gösterdi. Akciğer enfeksiyonu olan ünlü şairin iyileşmesi için yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, dün bazı internet sitelerinde 'Karakoç öldü' şeklinde haberler çıktı.
Karakoç'un oğlu Enderhan Karakoç, çıkan yanlış haberlere tepki göstererek, "Birkaç gündür bazı internet sitelerinde böyle haberler, saçmalıklar çıkıyor. Böyle haberleri yalanlamaktan kendi işlerimizi yapamaz hale geldik. Babam yaşıyor, ölmedi ve durumu da iyiye gidiyor." dedi. Babasının öldüğüne yönelik haberlerin kasıtlı çıkarıldığını belirten Karakoç, şöyle devam etti: "Bu haberlere bakıyorsunuz, kaynağında ailesi yok, yakınları yok. Davaya zarar vermek isteyenlerin çıkardığı kasıtlı yalanlar bunlar. Karakoç, topluma mal olmuş biri. Zaten Allah'ın emri vaki olursa bunu saklamayız, herkese duyururuz. Zaten babamın durumu ortada, üzülüyoruz. Üstüne bir de böyle haberlerin çıkarılması bizi ziyadesiyle üzüyor."

Karakoç'u ziyaret etmek için hastaneye çok sayıda ziyaretçinin geldiğini belirten Enderhan Karakoç, önceki gün Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'ın, dün de AK Partili üst düzey yöneticilerin ziyarete geldiğini söyledi. Babasının durumuyla ilgili de, "Şuuru yerinde, konuşabiliyor. Ziyarete gelenlerle konuştu. Doktorlar, enfeksiyonun ilerlememesi için uğraşıyor. Yoğun bakımda. Ama durumu kötü değil." dedi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA