• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aidiyet Duygusu, Sahiplenme
25 Nisan 2019 Perşembe 16:09

Aidiyet Duygusu, Sahiplenme

Aidiyet Duygusu, Sahiplenme

Aidiyet Duygusu, Sahiplenme

 

Aidiyet duygusu ve sahiplenme, insan yaşamında oldukça önemli bir yeri bulunan duygusal ve sosyal bir ihtiyaçtır. Erken çocukluk dönemi ya da ilerleyen yaşlarda çeşitli nedenlerle bu ihtiyacın giderilmediği durumlarda, duygu durum bozukluğu (ör. depresyon) gibi çeşitli psikolojik güçlükler gözlenebilir. Madalyon Psikiyatri Merkezi, sahiplenme ve aidiyet duygusuna dair ihtiyacın karşılanmadığı veya aşırı doyurulduğu durumlarda bireylerin yaşadığı güçlüklerle ilgili terapi uygulamalarıyla, profesyonel sağlık hizmetleri sunuyor. Türkiye’nin her yerinden erişim sağlanabilmesi için 3 farklı merkezden hizmet veriliyor. Online Terapi ve Telefonla Terapi uygulamaları sunan Madalyon Klinik, farklı kentlerden başvurular ve ulaşımın zor olduğu durumlarda, online sistem üzerinden ve telefonla iletişim yöntemi sayesinde terapi yöntemleri sunuyor.

Madalyon Klinik Terapileri

Madalyon Ankara, Kavaklıdere merkez kliniği ile 2005 yılında faaliyete başlamıştır. İstanbul’da Suadiye ve Levent şubeleriyle de terapi programları ve psikiyatri bölümleri dahilinde tedavi uygulamalarıyla hizmet vermektedir. Çalışma ve iş yaşantısındaki sorunların çözümlenmesi, sosyal ve aile yaşantısındaki sorunların giderilmesi gibi konular için Madalyon Psikiyatri Merkezi, terapi hizmeti veriyor. Madalyon Klinik hizmetleri dahilinde, Yetişkin Bölümü, Çocuk- Ergen ve Aile Bölümü terapi ve tedavi programları kapsamında profesyonellik sunuluyor. Alanında uzman terapistlerin yanı sıra psikiyatrist ve psikologlar tarafından oluşturulan profesyonel kadro ile hizmet veriliyor.

Aidiyet Duygusunu Destekleyecek Müdahaleler ve İlgili Terapi Yöntemleri

Bireysel psikoterapiler ya da aile terapisi gibi çeşitli terapi yöntemleri ile aidiyet duygusunun desteklenmesine, bu alanla ilgili yaşanan çeşitli güçlüklere yönelik terapi yöntemleri sunuluyor. Boşanma süreci, cinsel işlev bozuklukları, cinsel kimlik ve yönelim, davranış bozuklukları gibi konularda Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi gibi çeşitli yöntemler ve medikal tedaviye yönelik sağlık hizmetleri veriliyor. Erken çocukluk ve ergenlik döneminde aidiyet ve sahiplenme duygusunun gelişimini etkileyen aile yaşantıları ve çeşitli gelişimsel zorluk alanlarıyla ilgili terapi hizmetleri veriliyor. İş performansını artırma, meslek ve iş doyumu, mesleğe dair sahiplenme ve aidiyet duygusu konusunda çeşitli terapi hizmetleri sunuluyor. Evlilik öncesi danışmanlık, ilişki ve evlilik terapisi, iş performansını artırma, kilo kontrolü ve obezite gibi sorunlarda terapi ve tedavi yöntemleri ile hizmet veriliyor. Kişilerarası iletişim bozukluklarının giderilmesi, aile ve çevre sistemi içindeki iletişim sorunlarının giderilmesi, bireysel gelişim danışmanlığını kapsayacak farklı terapi programları ile sahiplenme duygusu edinimi veya aşırı sahiplenme duygularının dengelenmesine dairprofesyonel terapi yöntemleriyle hizmet veriliyor.

Madalyon Klinik Randevu

Mesleki ilgi ve kariyer danışmanlığı, mobbing, madde bağımlılığı, kronik hastalar ve hasta yakınlarına destek terapileri, sınav kaygısı ve okul problemleri gibi sorunlarda tedavi ve terapi uygulamaları ile Madalyon Psikiyatri Merkezi hizmet veriyor. Kavaklıdere, Suadiye ve Levent klinikleri adres bilgileri için web site üzerinden lokasyon bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz. 444 85 90 Madalyon Klinik çağrı merkezi iletişimleri için hem tüm tedavi ve terapi programları hakkında bilgi edinebilir hem telefonla randevu alabilirsiniz. madalyon@madalyonklinik.com.tr mail destek sisteminden tüm konularda bilgi alabilir, soru, görüş ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Çocuklar, ergenler ve yetişkinlerde aidiyet duygusu ve sahiplenme ile ilgili konularda terapi hizmet için hem kliniklerden hem online ve telefon sistemlerinden hizmet alınabilir.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA