• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ahmet Şandan destek çağrısı
24 Ağustos 2012 Cuma 15:18

Ahmet Şan'dan destek çağrısı

Torku Konyaspor başkanı Ahmet Şan, taraftarların takımı son düdüğe kadar Konya'ya ve Konyaspor camiasına yakışır bir şekilde desteklemeleri gerektiğini ifade etti.
Torku Konyaspor kulüp başkanı Ahmet Şan, ‘Sezonun ilk maçı olan Bucaspor mücadelesine tüm taraftarlarımızı bekliyoruz’ derken, “Sezona iyi başlamak çok önemli. Bucaspor maçında taraftarlarımızın son düdüğe kadar takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Geçen sene taraftarlarımızın neden olduğu olaylardan dolayı yaklaşık 150.000 TL bir para cezası ödedik. Bunun dikkate alınmasını istiyoruz. Taraftarlarımız Konya’ya yakışır bir şekilde takımlarını desteklemeliler. Kötü ve çirkin tezahüratın bugüne kadar hiç kimseye faydası olmamıştır. Dolayısıyla bizim Konya’ya yakışır bir şekilde sezona başlayıp aynı şekilde de tamamlamamız lazım. Taraftarlarımız ligin uzun bir maraton olduğunu ve çok çetin geçeceğini unutmamalılar. Rakiplerimizde iyi takımlar kurdular. Ama burada önemli olan Torku Konyaspor’un iyi bir durumda olması. Takımımıza gerekli takviyeleri yaptık. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah finalde ipi göğüsleyeceğimize inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti. 
 
‘Geride bıraktığımız sezon hem transfer yasağı hem de takımın ligden düşmesi nedeniyle Konya’nın ilgisizliğinin olması normaldi’ diyen Ahmet Şan, “O durum taraftarımızın ve şehrin bir tepkisiydi. Ama artık o dönem geride kaldı. Biz yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. İnşallah bu sezon Torku Konyaspor yakışanı yapacaktır. Konya büyük bir şehir. Camiamız çok büyük bir camia. Bizi yurt içi ve yurt dışında takip eden yaklaşık 5 milyon hemşehrimiz var. Onları da sevindirmemiz lazım” diye konuştu.
 
Transferle ilgili bir soruyu cevaplayan Kulüp Başkanımız Ahmet Şan, "Transfer ilk iki lig maçımızı oynadıktan sonra tamamlanacak. O maçlardan sonra takımımızın kadrosu da zannedersem son şeklini alır. Tabiki yabancı oyuncu kontenjanı ile ilgili sıkıntımız devam ediyor. Transferin son şeklini belirleyecek olan biraz da yabancı oyuncu kontenjanındaki son durum olacak' dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA