• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ahmet Keleşoğluna eğitim fakültesinde anma töreni
16 Ocak 2015 Cuma 13:35

Ahmet Keleşoğlu'na eğitim fakültesinde anma töreni

Dün vefat eden hayırsever iş adamı Ahmet Keleşoğlu için adının verildiği Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi’nde anma töreni düzenlendi.

Dün vefat eden hayırsever iş adamı Ahmet Keleşoğlu için adının verildiği Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi’nde anma töreni düzenlendi.
Dün akşam Konya'ya getirilerek Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi morguna konulan Ahmet Keleşoğlu'nun cenazesi bugün anma töreninin düzenleneceği Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi'ne getirildi. Anma törenine Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Muzaffer Şeker, Selçuk Üniversitesi Rektörü Hakkı Gökbel, yakınları, Selçuk Ecza Deposu yetkilileri, öğretim görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan protokol mensupları, Ahmet Keleşoğlu'nun hayırsever kimliği ve çalışkanlığını anlatarak yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diledi. Törenin sonunda merhum Keleşoğlu için dua edildi ve helallik alındı. Daha sonra omuzlara alınan Keleşoğlu'nun tabutu cenaze namazının kılınacağı Mürşitpınar Camisi’ne götürüldü.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA