• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ahmet Buğaya yeni görev
19 Ekim 2010 Salı 15:00

Ahmet Buğa'ya yeni görev

İttifak Holding bünyesindeki şirketlerden Seha Yapının Genel Müdürü Ahmet Buğa, Holdingin İcra Kurulu Başkan Yardımcısı oldu.
İttifak Holding bünyesindeki şirketlerden Seha Yapı’nın Genel Müdürü Ahmet Buğa, Holdingin İcra Kurulu Başkan Yardımcısı oldu.
 
Anadolu’nun en büyük şirketleri arasında yer alan, ulusal ve uluslararası ölçekte büyüme hedefi doğrultusunda İcra Merkezini İstanbul’a taşıyan İttifak Holding, yönetim kadrosunu yeni atamalarla güçlendirmeye devam ediyor.
 
2007 yılından bu yana İttifak Holding’in inşaat sektöründeki şirketi Seha Yapı’nın Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Ahmet Buğa, 19 Ekim 2010 tarihi itibariyle İttifak Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
 
1976 doğumlu olan Ahmet Buğa, Selçuk Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. İngiltere’deki Loughborough Üniversitesi’nden Finans ve Bankacılık yüksek lisansı derecesine sahip olan Buğa, profesyonel kariyerine 1993 yılında İttifak Holding iştiraklerinden Belya’da yazılım uzmanı olarak başladı. Aynı kurumda Yazılım ve Kontrol Sistemleri Müdürü olarak da görev yapan Buğa, 2004 yılında yine İttifak Holding şirketlerinden Adese Alışveriş Merkezleri’nde Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Buğa, 2007 yılından bu yana Seha Yapı’nın Genel Müdürlük görevini sürdürmekteydi.
YORUMLAR
ŞEKER
abdulkelam kibar
Çocuğun babası ölmüş.ağlamasın diye eline şeker vermişler. Arkadaşı şekerden istemiş fakat çocuk vermemiş.Diğer çocuk ise şöyle demiş:"Bir gün gelir benim babam da ölür,bana şeker verirler.O zaman da ben sana vermeyeceğim"Yaaaa böyle işte ne yaparsın?...
88.254.225.230
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA